Ce se poate vizita intr-o vacanta in Stuttgart
Ro 

i4Job


Azi pe grupul nostru dedicat romanilor din Stuttgart pe care il gasiti aici, am fost intrebati ce poti vizita in orasul in care traim de ceva vreme, asa ca am sa dau cateva sfaturi, evident din experienta persoanal, urmand ca voi sa propuneti si alte obiective turistice din Stuttgart ce nu trebuiesc ratate. Evident ca nu poti sa treci pe aici fara sa vizitezi Schlossplatz – cea mai importanta piata zic eu si un interesant palat ce sigur o sa-l vizitati: Schillerplatz.

Ce se poate vizita intr-o vacanta in Stuttgart

Daca sunteti in impatimit al masinilor, va propun doua muzee ce nu trebuiesc ratate intr-o excursie la Stuttragt: Muzeul Mercedes-Benz si Muzeul Porsche. Dar chiar daca nu sunteti un fan al masinilor nemtesti, merita sa vizitati cele doua muzee, aveti ce vedea. Ar fi bine venita o vizita la gradina zoologoca si la dendrariul din Stuttgart – eu unul am fost placut impresionat atat de animalele de la gradina zoologica cat si de plantele exotice din dendrariu. Cateva ore bune iti ajung ca sa stai la umbra si sa admiri cele doua obiective.

Daca o vizita la muzeu iti prinde bine, iti sugerez sa vizitezi si Staatsgalerie – galeriile de stat cum ar veni, din Stuttgart. Ai sa vezi ceva deosebit, atat din punct de vedere al arhitecturii exterioare, dar mai ales o sa-ti placa ce vezi in interior. Nu stiu daca merita sa dezvalui sau sa te las sa descoperi singur. Aleg ultima varianta. Iar ca sa ramai sigur cu gura cascata, ultima varianta ar fi Biblioteca municipala din Stuttgart, cred ca era sa lesin cand m-am uitat in sus. Ajunge pentru prima zi in vizita, mai revenim daca te intereseaza! Hai sa nu te las totusi fara o idee buna: nu uita sa treci pe la Feuerseeplatz, despre care o sa discutam separat, chiar merita vizitat!

Wilhelma Zoo si Gradina Botanica
Gradina zoologica Wilhelm si Gradina Botanica din Stuttgart


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *