Cele mai mari grupuri de romani din Grmania
De 

i4Job


Am ajuns deja la un numar destul de mare de membri pe grupurile romanilor din Germania, cel mai numeros fiind cel al comunitatii romanesti din Stuttgart cu peste 5.500 de membri, urmat de cel al romanilor din Frankfurt ce a depasit 3.200 de membri si de cel al romanilor din Dortmund care in curand va ajunge la 3.000 de romani inscrisi in grup. Pe locul patru si cu membri foarte activi este grupul romanilor din Nürnberg ce a depasit saptamana trecuta 2.000 de membri. Deci doar din patru grupuri din zece avem deja o comunitate ce numara peste 14.000 de romani!

Cele mai mari grupuri de romani din Grmania – peste 15.000

Asa cum ziceam site-ul e4De.Info a reusit sa creeze 10 grupuri proprii pentru diverse comunitati de romani din Germania, iar cel al romanilor din Hamburg este in crestere, depasin deja 1000 de membri. Credem noi ca aceste grupuri sunt din ce in ce mai utile, mai ales ca am dezvoltat si doua site-uri, unul de anunturi gratuite si unul pentru transportatori, care alaturi de portalul Calator.Info unde romanii din germania pot sa-si faca rezervari online, de aceea rugam toti antreprenorii romani care au nevoie de publicitate sa ne caute. Avem si noi nevoie la randul nostru de sponzorizari pentru a mentine site-ul online, poate ca in curand vom angaja si un jurist propriu care sa-i ajute pe cei care au nevoie de astfel de servicii si consultanta gratuita!

Mai amintim si de grupul romanilor din Munchen al prietenului si colegului nostru Marcel, cel care a reusit sa adune peste 30.000 de romani in cautarea unul loc de munca in Germania in grupul sau! De fapt ca sa venim si noi in ajutor va oferim sansa de a va depune un CV chiar acum, simplu si fara niciun cost! Aplica acum, este atat de simplu sa apesi pe butonul verde de mai jos! Succes!

Grupuri de romani in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.