Chiar daca esti in Germania poti ajuta
Ro 

i4Job


Am descoperit cu ajutorul unor prieteni de pe forum un anunt umanitar exceptional, este vorba de copii infectati cu HIV, cu varste cuprinse intre 1 si 25 de ani – chiar daca la 25 de ani unii nu mai suntem copii, acestia au fost abandonati si sufera ingrozitor. Campania are ca scop adunarea de haine, dulciuri sau jucarii, insa se pot face mult mai multe.

Cred ca cei care ajung in capitala, daca ar face un drum pana la Spitalul Victor Babes din Bucuresti ar fi cel mai frumos cadou pentru acei copi aflati in suferinta. Multi dintre ei mai ai puin de trait, stim cu totii cum se sfarseste aceasta cumplita boala, insa impreuna putem sa le facem viata mai frumoasa, macar atat cat a mai ramas din ea. O ora sau o jumatate de ora din viata ta poate insemna ENORM pentru acesti copii!

De pe pagina de Facebook puteti alege din albumul de 45 de scrisori un copil sau mai multi pe care vreti sa ajutati. Puteti trimite la aceasta adresa: ARTRI din Bulevardul Mărăşti, nr.25, sector 1 , contact Nae Dragos 0737. 504.000; pana pe data de 19.12.2013 tot ce doriti sau ii puteti contacta telefonic si va puteti intalni oriunde in Bucuresti. [ https://www.facebook.com/Samergemimpreunapecaleaceabuna]

Vizitati pagina de Facebook si vedeti cum mai puteti ajuta, dati un like sau un share la pagina, la aceasta postare, totul poate ajuta! Poate chiar facem si noi ceva pentru acesti copii sau de ce nu pentru altii, exista camine de batrani, orfelinate, cate nu putem face daca ne dorim si vrem cu adevarat!

Campanie Umanitara


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *