Mesaje din Germania pentru cei dragi
Ro 

i4Job


In curand vine primul Craciun alaturi de portalul romanilor din Germania, de aceea am apreciat initiativa unui coleg de a crea un site cu cele mai frumoase mesaje de Craciun, foarte utile in cazul in care esti lipsit de inspiratie si doresti sa trimiti mai multe mesaje celor dragi.

In afara de mesajele gasite pe site va „provoc” la imaginatie, scrieti un mesaj ce felicitare, cu ocazia Craciunului – unic, nu copy paste – caci banuiesc ca noi cei plecati peste granita avem ceva mai multa imaginatie decat Ponta, nu copiem si dam mai departe. Sau de ce nu, daca gasiti poze legate de sarbatorile de iarna, haioase – le putem posta pe FaceBook.

Inca de pe acum vrem sa va uram „Sarbatori Fericite” si numai impliniri, sanatate si visele sa se implineasca in noul an. Am incercat si noi sa fim aproape de cei ce ne citesc, sa venim cu sfaturi si informatii cat mai interesante, pentru a ne simti „folositori”. Faptul ca zilnic peste 1000 de romani ne citesc ne bucura, asteptam ca numarul nostru sa creasca si de ce nu, sa ne intalnim la o berica, in Germania sau in Romania.

Cu acesta ocazie vreau sa le transmit prietenilor mei din Germania – Aurelian si Marcel – toate gandurile bune, sper sa ne revedem la anul, in 2014 la Sibiu si Targu Neamt, sa povestim despre reusitele noastre din 2013 si de planurile de viitor pentru 2014! LA MULTI ANI!

Mos-Craciun-Glume


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *