Cum ar fi daca am distribui cu totii pe FaceBook
Ro 

i4Job


Stateam azi si analizam traficul pe site-ul nostru, undeva la 2.000 de romani ne treg pragul zilnic, deci de la 60.000 pe luna in sus. Nu ne plangem e chiar bine daca stam sa ne gandim, doar ca ma intrebam daca ar fi distribuit sa zicem 25% dintre membrii nostri din cele 10 grupuri, macar o postare pe zi – facem ceva postari, fie pe pagina romanilor din Germania, fie pe grupuri – oare la cat ar fi ajuns traficul? La ce ajuta asta? In primul rand la aflarea de raspusuri mult mai rapid la problemele din grupuri!

Cum ar fi daca am distribui cu totii pe FaceBook postarile de pe site?

Zi de zi vad ca se plang mai ales transportatorii ca nu le dam voie sa se promoveze gratuit, ca si cum am fi angajatii lor, sau ma rog – fratii de sange. Dar nu ma vazut pe niciunul sa promoveze pe profilul lor, pe pagina lor, macar grupurile din care fac parte si unde au ceva pretentii. La ei nici nu am pretentii, mai ales ca nu pricep nici macar ca le este oferita o varianta gratuita, anunturile pe site-ul nostru afliat si 100% gratuit, unde zilnic avem pe putin 4.000 vizitatori. NU, prefera sa posteze „automat” pe unde apuca, apoi se mira ca nimeni nu le aproba postarile ( unii au cate 10 – 20 in asteptare!! ).

Revenind la membri nostri obisnuiti, intrebam: oare nu ar fi placut sa distribuiti din cand in cand ceea ce se posteaza de pe site-urile noastre la voi pe perete? Sau cum ar fi daca ati da toti like la pagina noastra – sa nu zic de fapt a voastra, caci pentru voi a fost creata, nu-i asa?

Romanii pe FaceBook
Cum ar fi daca am distribui cu totii pe FaceBook


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.