Despre politicienii si firmele care nu au fonduri
Ro 

i4Job


Cred ca am vorbit deja cu peste 100 de politicieni – in devenire – si firme care mai de care, de la cele de transport si pana la restaurante si hoteluri, avocati sau medici. Stiti ce au toti in comun? NU au bani de dat, doar de luat! Dar stiti ce le-ar prinde bine la toti? Niscai-va publicitate, GRATIS daca se poate! Raspunsul pare logic, NU se poate! Vrei gratis? Mergi pe strada si striga in gura mare, sau si mai bine, posteaza-ti pe profilul de FaceBook, sa vada prietenii, merge?

Despre politicienii si firmele care nu au fonduri pentru publicitate

Am scris acest articol tocmai pentru ca mai devreme va spuneam ca aceiasi pretentiosi NU distribuie de la noi nimic, au doar impresia ca la noi in grup, pe pagina sau pe site e un fel de avizier gratuit public. Nu te costa mai mare branza sa scrii zilnic pe site ( pai nu vrei sa scrii tu mocca, asa de divertisment? ), a nici stirile cand le cumperi de la Mediafax nu costa, le dau aia gratis ( oare? ), nu mai zic de cautat si abonat la locuri de munca, legislatie, etc. A, dar cui ii pasa de asta? Nimanui, evident!

Acum revenind la astia fara bani, oare transportatorii aia cu ce pun motorina sau benzina? Dar masina cu ce au cumparat-o? Tot pe degeaba? Ma indoiesc, asa ca mai lasati lamentarile sau de ce nu „invidia”, cum mai sa-i dau eu bani lu parlitul asta? De ce nu trage la sapa? Uite, de-aia! 🙂 Nu-ti permiti sa platesti publicitate? Mergi la mare si stai cu burta la soare, sunt altii care-si permit si le merge bine!

publicitate Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.