De ce am postari neaprobate pe FaceBook?
Ro 

i4Job


Poate ai vazut ca din cand in cand ai postat in grupurile noastre de pe FaceBook ( avem momentan 10, dar cine stie, pana la anul mai e ceva timp! ) si nu s-a aprobat postarea desi a trecut ceva timp. Oare de ce? Pentru ca sunt o gramada care incurca, de obicei transportatori, reprezentanti Avon, etc. iar noi nu avem cum sa facem fata unui flux atat de mare de informatii ce trebuiesc filtrate. Cum rezolvam? Un mesaj la Admin si gata!

De ce am postari neaprobate in grupurile FaceBook din Germania?

Ai nevoie de publicitate si nu stii cum sa te promovezi? Te ajutam noi, dar daca nu ai nevoie de ajutor, cu siguranta te descurci si singur, dar nu ne mai obliga sa inotam prin zecile tale de postari, ok? Avem peste 30.000 de membri in grupuri, deci cu siguranta ar trebui sa te gandesti si la ei cand postezi ( chiar daca o faci automat, nici macar nu stii ca ai postat – altfel ai vedea ca mai ai 100 de postari in asteptare!).

Reamintim: toate postarile membrilor din grupuri sunt GRATUITE, necesita aprobare pentru ca deja ati vazut cati din cei cu imprumuturi ne asalteaza zi de zi!! In schimb NU se accepta reclame, asta este, avem colaborari cu site-ul www.Calator.Info pentru transport, cu www.WikiShop.Info pentru Avon si alti comercianti, deci variante sunt de a posta in grup, mai ales ca deja avem si site-ul de anunturi GRATUIT Germania, deci? E atat de greu sa dai un text, poze sa fie postate pe site-ul de anunturi si abia apoi sa distribui? 🙂 Cred ca nu, incearca si ai sa vezi ce usor este pentru toata lumea!

Romani in Germania 2016


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *