Romani in Germania – intrebari si raspunsuri
Ro 

i4Job


Ca de obicei venim cu ultimile intrebari primite de la comunitatea de romani din Germania, in speranta ca se vor gasi ca si pana acum prieteni care sa-i ajute. Pilica Dan ne intreaba: sunt in Dresden și am nevoie urgenta de un translator autorizat pentru a merge cu mine la notar. Imi deschid o firma aici si trebuie sa semnez ceva acte în fata notarului. Va rog sa ma ajutați. E urgent – vineri-5 august 2016. Platesc onorariul si peste acesta. Iata motivul pentru care insistam ca romanii stabiliti in Germania si care desfasoara activitati ce vin in ajutorul membrilor nostri sa ne contacteze pentru a fi listati pe site! Daca macar un notar ar fi contactat site-ul, azi prietenul nostru Dan ar fi primit ajutoru la timp!

Romani in Germania – intrebari si raspunsuri 2016

Alt roman din Germania intreaba: Bună ziua. Va rog sa-mi trimiteti, prin intermediul email-ului o lista cu pensiuni din Munchen, care accepta sa realizeze Anmeldung. Sunt căsătorit, am un copil și am nevoie de Anmeldung în Munchen. Multumesc. (Carciu)

Anca Bobocea ne scrie in limba germana: Meine Nahme ist Bobocea ich heiße Anica – Anca ich bin aus Rumänien temeschwar und ich suchen einen stelle pflegerin Privathaushalt Betreuung 24 Stunden bei Familie in München oder Umgebung München ich habe gearbeitet in Deutschland Einen zwei und zwei Monaten ich habe Erfahrung fürAlte Menschen das ist mein Nummer 0049 01748125352 ich hoffe das ich von ihnen bekommen einen Information bekommen mit freundlichen grüßen Anca Bobocea.

Eduard – alt roman stabilit in Germania are si el o problema de rezolvat: Buna ziua! Caut un contabil roman in Koln. ..cine ma poate ajuta?astept un nr de telefon ceva…va multumesc. Precum vedeti oamenii intreaba, dar mai trebui sa vina aici si cei ce presteaza servicii, pentru ca altfel ce putem face? Sa-i cautram noi si sa-i recomandam? 🙂

translator autorizat Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *