Cum ne vad nemtii pe noi romanii ramasi acasa?
De 

i4Job


Banuiesc ca toti stim ca se discuta ca nemtii nu-i prea au la inima pe romani, ca nu ne vad cu ochi buni, dar daca priviti acest spot publicitar pentru o firma de turism ce doreste sa-i aduca pe germani in Romania, o sa va schimbati opinia! Clipul este facut pentru nemtii ce vor sa vina in Romania incepand cu luna mai a anului 2017, deci este ceva recent, merita sa faceti si voi un astfel de concediu, chiar daca sunteti romani stabiliti in Germania!

Cum ne vad nemtii pe noi romanii ramasi acasa?

Suntem curiosi cate persoane vor vedea acest video, va deveni el viral pe FaceBook? Pana acum un clip postat pe pagina romanilor din Germania a ajuns la aproximativ 2 milioane de romani, acum speram sa avem si etnici germani care ne viziteaza pagina si site-ul! Suntem peste 10 mii  de romani stransi pe pagina si peste 30.000 in grupuri, deci chiar suntem o comunitate puternica zic eu. Sa ne promovam tara, aratati clipul prietenilor germani, sa stie de unde veniti!

In speranta ca veti contribui si voi cu stiri si informati idespre Romaia in limba germana, va asteptam cu ele pentru a fi postate pe site-ul nostru, ba mai mult – daca doriti sa ajutati la lansarea portalului in limba germana am fi foarte bucurosi! Stim ca nu este o munca usoara sa intretii un site, dar poate daca ne vom stange mai multi ne vom usura munca, iar daca vom strange suficienta publicitate de difuzat – aici este evident vorba de cei ce au afaceri si vor sa fie cunoscuti, sper sa ne mearga mai bine tuturor in viitor!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *