Cum pot sa vorbesc mai ieftin cu prietenii din tara
De 

i4Job


Maine este Mos Nicolae, asa ca portalul e4De vine cu un cadou pentru cititorii sai, oferind posibilitatea de a vorbi mai ieftin cu rudele si prietenii din tara. Iata mai jos o oferta de nerefuzat:

În prezent, apelurile către România sunt încă prea scumpe, dar aplicațiile pentru smartphone-uri vă permit să beneficiați de tarife mai mici pentru apelurile naționale și internaționale. De exemplu, cu Libon, o aplicație pentru Android și iPhone care se poate descărca gratuit de pe Apple Store și Google Play, puteți apela mai ieftin în rețeaua fixă și mobilă, în peste 140 de țări din lume!

Trebuie doar să cumpărați minute de apeluri Libon Out direct din aplicație pentru a-i suna pe cei dragi în întreaga lume!

Cu Libon, puteți suna în România pentru numai 0,03 euro pe minut, inclusiv la mobil. Și, spre deosebire de cartelele obișnuite prepay, apelurile sunt taxate la secundă, fără costuri ascunse sau taxe de conectare!

Descarcă Libon gratuit aici: Libon

Aplivatie Libon

Nu uita ca poti sa spui aceasta veste minunata si prietenilor tai, sa distribui pe FaceBook, sa se bucure cat mai multa lume de aceasta noua facilitate!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *