Revelion 2016 in Gemania printre romani
De 

i4Job


Iata ca a sosit iar acel moment din an cand deja ne gandim la sarbatori, deci era firesc sa va spunem ca exista un loc special, numit restaurantul Zum Edelweiss, unde sunt invitati toti romanii din germania care vor sa petreaca alaturi de compatriotii lor sarbatorile de iarna si nu au reusit sa plece in Romania. Anul acesta a insemnat destul de mult pentru portalul e4De – peste doua milioane de vizitatori incepand cu 1 ianuarie, peste 300 de persoane care si-au gasit un loc de munca prin anunturile postate pe site-ul romanilor din Germania, colaborarea cu cateva firme de transport si cu alti romani ce-si desfasoara activitatea in Germania.

Revelion 2016 in Gemania printre romani – Zum Edelweiss

Gazda dumneavoastra Marcel Stanica, romanul cu suflet mare care a pus pe picioare acest restaurant cu specific romanesc va invita si va asteapta de Revelion sa paetreceti in stil romanesc, cu mancare si muzica de acasa! Nu vreau sa-l laud eu, pentru ca il cunosc de mult timp, de pe vremea cand administra alt restaurant cu specific romanesc din apropiere de Munchen.

Va las pe voi sa descoperiti meniul si programul de Revelion, apoi sa ne scrieti in 2016 cum ati petrecut si daca a meritat sa ascultati de sfatul nostru. Recunoasc ca am fi vrut sa primim invitatii d ela cat mai multe restaurantre cu specific romanesc din intreaga Germanie, dar se pare ca doar domnul Marecel Stanica este pe langa sponsorul nostru, prietenul nostru – dar mai ales ROMANUL nostru! Cel care chiar si daca este obisit dupa 18 ore de alergat si muncit, toto gaseste sa ne ofere ceva cu care sa ne incante. De data asta este organizarea Revelionului 2016, unde mi-a spus ca va vor astepta zeci de surprize placute! Sunati si rezervati din timp!

Revelion in Germania
Wirtshaus ZUM EDELWEISS, Inh. Marcel-Mihai Stanica
Marienbruchstr. 60, 38226 Salzgitter Lebenstedt
Tel.: 05341 496 33, Mobil: 0177 792 323 8


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *