Da mai departe
Ro 

i4Job


In urma discutiilor de pe FaceBook cu cateva sute de membri ai comunitatii de romani din Germania am ajuns la concluzia ca ar fi util un proiect gen „Da mai departe”, care cu siguranta va ajuta mult mai multa lume decat reusim noi acum cu cateva pagini de FaceBook si doua site-uri. Dar sa fiu mai explicit legat de ce am discutat, pentru ca sa intelegeti mai bine.

Ne-am gandit ca ar fi mult mai usor sa alegeti o pagina din site-ul nostru, care vi se pare mai utila [in cazul in care ati postat pe una din ele, o puteti alege chiar pe aceea] si sa o postati pe profilul vostru de FaceBook. In felul acesta informatiile se raspandesc mult mai rapid [ acest mod de transmitere se numeste viral] si ai sanse mult mai mari ca raspunsul la intrebarea ta, sau la a altui cititor de aici, sa primeasca un raspuns favorabil.

Daca vi se pare interesant modul de a ajuta transmiterea informatiilor printre romanii din Germania, puteti tine cont de recomandarea noastra, daca nu – nu este obligatoriu – nu te obliga nimnenii sa faci mai mult decat crezi ca e necesar.

Daca poti ajuta cu un sfat, o parere sau o informatie, nu ezita sa scrii – sa raspunzi la intrebarile celor ce au psotat pesite-ul nostru. Orice informatie, care tie ti se pare neinsemnata – poate insemna aur curat pentru altcineva.

Secretele femeilor


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *