i4Job


Un site serios ar trebui sa se ocupe si de raspandirea in mediul online a ideilor novatoare, iata de ce am decis sa dam o idee de afaceri romanilor din Germania. Cusutul Goblenelor este o afacere banoasa, mai ales in tarile din Uniunea Europeana. Daca in Romania se vand goblenuri cu un euro pe centimetru patrat, in Germania unde am vazut intr-o vitrina din Munchen o buturuga neprelucrata, gasita in padure la pretul de 200 de euro, cred ca un goblen se poate vinde lejer cu 2 sau 3 euro pe centimetru patrat.

Lansarea site-ului Kit Goblen este o oportunitate pentru toti, atat pentru cei ce cos goblenuri – oferta de la firma Luca’s din Chisinau este de nerefuzat, iar din cate am inteles de la detinatorii portalului vor urma kit-uri de goblen de la Hudemas si de la alte firme de renume, precum si de la atat de cautatul Golden Kite – la preturi extraordinar de mici pentru toti membrii paginii lor de FaceBook.

Diferenta de pret este sustinuta de site-ul respectiv [Kit Goblen], care face chiar mai mult – ofera castiguri celor ce expun propriile goblenuri pe site. Legatura cu galeriile de pe FaceBook usureaza mult munca, odata expusa o mini galerie pe Kit Goblen, link-ul catre galeria proprie de pe FaceBook care se poate actualiza fara sa implice alte persoane, reprezinta un avantaj major.

O alta oportunitate de afaceri este vanzarea kit-urilor de pe site de catre cititori, care pot castiga intre 10 si 25% din valoarea lor din magazinele din Romania. Pentru romanii din Germania exista posibilitatea cumpararii si trimiterii seturilor direct in localitatea de unde sunteti, de exemplu Munchen.

Kit goblen cu moara