Kit Goblen – o idee de afaceri
Ro 

i4Job


Un site serios ar trebui sa se ocupe si de raspandirea in mediul online a ideilor novatoare, iata de ce am decis sa dam o idee de afaceri romanilor din Germania. Cusutul Goblenelor este o afacere banoasa, mai ales in tarile din Uniunea Europeana. Daca in Romania se vand goblenuri cu un euro pe centimetru patrat, in Germania unde am vazut intr-o vitrina din Munchen o buturuga neprelucrata, gasita in padure la pretul de 200 de euro, cred ca un goblen se poate vinde lejer cu 2 sau 3 euro pe centimetru patrat.

Lansarea site-ului Kit Goblen este o oportunitate pentru toti, atat pentru cei ce cos goblenuri – oferta de la firma Luca’s din Chisinau este de nerefuzat, iar din cate am inteles de la detinatorii portalului vor urma kit-uri de goblen de la Hudemas si de la alte firme de renume, precum si de la atat de cautatul Golden Kite – la preturi extraordinar de mici pentru toti membrii paginii lor de FaceBook.

Diferenta de pret este sustinuta de site-ul respectiv [Kit Goblen], care face chiar mai mult – ofera castiguri celor ce expun propriile goblenuri pe site. Legatura cu galeriile de pe FaceBook usureaza mult munca, odata expusa o mini galerie pe Kit Goblen, link-ul catre galeria proprie de pe FaceBook care se poate actualiza fara sa implice alte persoane, reprezinta un avantaj major.

O alta oportunitate de afaceri este vanzarea kit-urilor de pe site de catre cititori, care pot castiga intre 10 si 25% din valoarea lor din magazinele din Romania. Pentru romanii din Germania exista posibilitatea cumpararii si trimiterii seturilor direct in localitatea de unde sunteti, de exemplu Munchen.

Kit goblen cu moara


News Reporter

1 thought on “Kit Goblen – o idee de afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *