i4Job


Am primit astazi o cere destul de mare de angajari pentru romanii din Germnaia, care stiu si limba engleza [ dar aici e vorba de stiut foarte bune – scris +vorbit], deci nu este vorba de stiut la nivel mediu sau de conversat. In cazul in care te incadrezi, te rugam sa ne lasi un mesaj, locuri limitate si angajari urgente. Din acest motiv ne-am si grabit sa postam in secunda doi oferta. Astfel de oferte de munca vin foarte rar, de obicei se ocupa imediat.

Deasemenea am primit si o oferta pentru programatori, locurile de munca disponibile le gasiti la rubrica Anunturi, mesaj de la Cristian. Speram sa avem si in viitor astfel de vesti bune, nu numai pentru cei ce au studii superioare sau lucreaza in IT, dar si pentru cei care lucreaza sau cauta de lucru in constructii, sau alte domenii „mai domestice” sa le spunem asa.

Am dori de la voi, daca tot ne cititi site-ul sane spuneti in ce localitate sunteti, in felul acesta am putea cere oferte personalizate pe orase de la cei cu care lucram, colaboram. Si daca tot am scris de limba engleza, spuneti ce limbi mai cunoasteti la perfectie, germana, franceza sau italiana, pana la urma orice limba cunoscuta la nivel foarte bun iti poate aduce niste bani frumosi, de la cateva sute pe luna la cateva mii.

Locuri de munca - Germania