Eins Zwei Polizei
Ro 

i4Job


Daca v-ati saturat de munca in Germania, va propunem sa reveniti in Romania si sa va inscrieti la Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” din Campina, macar salariul este bunicel si locul de munca asigurat. Am decis sa va spun despere aceasta oportunitate, ca sa aveti la ce sa va ganditi, daca tot ati ramas fara un loc de munca in Germania, iar Romania ofera aceasta oportunitate.

Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar”
Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar”

Mi-am reamintit de Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” cand am discutat cu unul din fostii mei colegi de scoala, ceva mai „iesit din tipar”, ca sa ma exprim putin eufemistic. Asa am ajuns si la cunoscuta melodie „Eins Zwei Polizei” pe care o puteti gasi repede pe YouTube daca doriti sa o reascultati.

Informatii legate de admiterea la Scoala de Agenti de Politie ”Vasile Lascar” gasiti fie pe portalul Valea Prahovei fie direct pe site-ul unitatii de invatamant.

Un lucru interesant este si faptul ca acum sunt admise atat fete cat si evident baieti la inscriere, numarul domnisoarelor ce aleg sa imbrace uniforma de „Polizei” fiind an de an in crestere, cel putin asa spun datele legate de concurenta la admitere.

Va spun cinstit, prefer sa ma amendeze o fata frumoasa decat un politai burtos si chel. Insa asta e alta poveste, de ce le greste burta urmasilor militienilor, care este IQ-ul sau ce glume cu curcani mai stim. Aici e vorba de ceva serios, cum sa ne gasim de munca in epoca moderna.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *