Gewerbe, Anmeldung si munca legala in Germania
Ro 

i4Job


Am decis sa aflam de la romanii din Germania cu vechime care este raspunsul la intrebarea pusa de Sebastian: mi-am deschis de curind Gewerbe Anmeldung si acum de doua saptamani lucrez dar nu am ameldung unde locuiesc si nici contabil sau asigurare pe gewerbe. Lucrez cu un roman, el este in virsta. Cum pot sa imi dau seama daca am ceva dari de platit la stat. Vreau in orice fel sa scap de acest act adica sa il inchid si sa muncesc cu contract legal. Imi caut un loc de munca in constructii, tencuieli mecanizate, finisaje interioare, rigips, parchet, placat cu polistiren sau chiar si la curatenie. Nu am calificare dar ofer proba de munca. Rog o firma serioasa pentru ca am familie si o fetita de crescut pe care nu am vazuto de 6 luni.Si de atunci tot pe la romani si albaneji fara suflet am muncit. Va rog din suflet un ajutor!!! Cu stima si respect, Sebastian.

Gewerbe, Anmeldung si munca legala in Germania

Ioan Ardelean: Buna, caut pentru firma contabil vorbitor de limba Romana in zona Nuremberg, Schwabach. Iata inca un motiv pentru care rugam contabilii romani din Germania sa ia legatura cu noi!

Pal Alina cauta raspuns la urmatoarea problema: Buna ziua! Am o mare problema, pentru mine este cea mai mare. Urmează sa plec in Germania, in Gelsenkirchen mai exact, dar un nu vorbesc germana. Este adevarat ca am sa caut mai intai sediul de politie. Intrebarea mea este daca ei imi asigura traducator??? Va mulțumesc!

Anmeldung
Gewerbe, Anmeldung si munca legala in Germania


News Reporter

2 thoughts on “Gewerbe, Anmeldung si munca legala in Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *