Magazine romanesti pentru copii in Germania
Ro 

i4Job


Atunci cand ne dorim ceva deosebit pentru copii nostri avem de ales, putem merge prin magazine sau putem cumpara online. Azi va propunem sa vizitati magazinul online Albi Kindermode, unde veti gasi 90% din produsele dedicate celor mici, de la pantalonasi si rochite pentru fetitele rasfatate, pana la ghiozdane si jucarii. De ce am ales sa-l promovam pe site-ul nostru? Pentru ca am fost incantati de calitatea produselor ( majoritatea sunt produse in Romania, in afara de produsele Disney ), dar si de faptul ca preturile sunt cuprinse intre noua si treizeci de euro, deci accesibile!

Magazine romanesti pentru copii in Germania

Asa cum ati inteles din primele randuri, magazinul online Albi Kindermode se adreseaza romanilor stabiliti in Germania care doresc sa cumpere produse pentru copii. Totul pentru cei cu varsta cuprinsa intre 1 si 14 ani. Tot ce va cerem este sa aruncati op privire peste ceea ce ofera ei, pentru ca vrem sa ajutam ca de fiecare data la promovarea antreprenorilor romani stabiliti in Germania.

Am fost incantati sa vedem ca pentru plata exista si varianta PayPal, iar pentru transportul rapid se apeleaza la DHL. Pretul de expediere al unui pachet este de 4,90 euro in Germania. Mi-a placut si faptul ca magazinul iti ramburseaza toate costurile in cazul in care nu esti multumit de marfa cumparata, termenul de rambursare fiind de maxim 14 zile de la dat ala care ati anuntat magazinul Albi Kindermode despre acest lucru.

Asteptam de la voi un feedback, pentru a sti daca astfel de informatii sunt bine venite pe site-ul nostru si daca am ales un furnizor de servicii pe placul vostru! Va dorim un weekend cat mai placut si bafta la cumparaturile online! ( Este stiut faptul ca peste 60% dintre nemti isi fac cumparaturile online, cred ca din acest procent, o parte sunt si romanii nostri stabiliti in Germania!).

Magazine-romanesti-in-germania
Magazine romanesti pentru copii in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *