Grupul romanilor din Markgröningen – Germania
Ro 

i4Job


Markgröningen este un orasel germani in apropiere de Stuttgart, mai exact din centtu pana in centru sunt doar 20 de kilometri. In Markgröningen locuiesc aproximativ 14.500 de sufelete si se pare ca avem si cativa romani printre ei, asa ca de ce sa nu avem si o pagina dedicata lor? Pana la urma in regiunea Baden Wurttemberg traiesc destui romani, nu e normal sa avem cate o pagina cel putin pentru fiecare oras mai mare unde putem da nas in nas cu un roman? A, desigur ca ne-am dori ca macar unul sau doi dintre romanii stabiliti in Markgröningen ( sau oricare alt oras din Germania ) sa ne ajute sa dezvoltam atat site-ul cu informatii utile, dar si grupurile de pe FaceBook.

Grupul romanilor din Markgröningen – Germania, Landul Baden Wurttemberg

Ne straduim de ceva timp sa-i atragem pe romanii din Germania sa se alaure efortului nostru de a dezvolta site-ul, pentru ca oricat am dori noi sa facem de multe, singuri cu siguranta nu vom reusi, oricat ne-am stradui. Inclusiv romanii din Markgröningen pot ajuta cu informatii, suntem deja o comunitate destul de mare in Sttuttgart, am depasit de curand pe FaceBook 5.700 de membri, care in marea lor majoritate sunt stabiliti aici, in afara de transportatori si evident cei ce isi cauta un loc de munca, dar sunt inca in Romania.

Daca vom reusi sa atragem cat mai multi romani in acest proiect, cu siguranta vom ajuta foarte multi compatrioti, sau cine stie, poate ca si noua ne va prinde bine intr-o zi, caci o informatie grupata pe un singur site poate fi accesata mult mai usor decat daca este raspandita pe cateva zeci.

La final va readuc aminte ca in partea drepta gasiti meniul pentru „Rezervari online”, in cazul in care cautati o firma de transport persoane si colete ( ca tare ne mai sacaie pe FaceBook cu postarile lor)! Alegeti tara ( in cazul nostru Germania – mai exista Austria si Belgia ), orasul de unde plecati sau vreti sa ajungeti si judetul din Romania. Asta e tot, apesi cauta si apare lista cu firmele respective si datele lor de contact!

Romanii din Markgröningen
Grupul romanilor din Markgröningen – Germania, Landul Baden Wurttemberg


News Reporter

2 thoughts on “Grupul romanilor din Markgröningen – Germania

  1. Felicitari sunte-ti destui de multi ne putem uni si romani din alte orase din GERMANIA respectiv BAYER si sa dezvoltam diferite activitati,care sa fie de ajutor si pt. cei din tara,dar nu cu vorbe.va salut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *