Sarbatori de Paste in 2016 pentru romani in Germania
Ro 

i4Job


Anul acesta de 1 mai sarbatorim si Pastele ortodox, inclusiv daca suntem romani in Germania, asa ca ne-am gandit sa va aducem aminte din timp ca avem un site de anunturi pentru romanii din Germania, unul gazduit chiar de noi si unul pentru anunturile gratuite, asa ca cei care au oferte de Paste, ar trebui sa se gandeasca din timp daca vor sa profite de o reclama pe un site de anunturi ce are in permanenta cel putin 2.000 de vizitatori online.

Sarbatori de Paste in 2016 pentru romani in Germania, oferte si promotii online

Cine nu stie ca reclama este sufletul comertului, doar ca multi desi o stiu nu prea cred ca este asa, desi este evident ca au nevoie de clienti, vor sa-i obtina pe calea grea, nu pe cea mai usoara, adica sa o plaseze acolo unde romanii din Germania cauta atunci cand au nevoie de ceva. Poate ca 10 euro e o suma mare, nu ti-o poti permite, iar noi pierdem un sponsor, dar ca sa ne fie bine la toti cred ca ar trebui sa reconsideri oferta de promovare oferita de portalul e4De.

Sarbatorile la romani sunt importante, atunci ne strangem cu totii acasa sau intre prieteni, ne aducem aminte de ceea ce conteaza, de unde venim si incotro mergem. Iata de ce este bine sa-ti faci cunoscuta oferta din timp, pentru ca lumea sa se gandeasca, sa analizeze si de ce nu, sa apeleze la serviciile tale. Indiferent ca ai un magazin cu produse romanesti, un restaurant sau mai stiu eu ce. Analizeaza, pune in balanta ceea ce-ti spunem noi si daca te decizi, contacteaza administratorul grupului din care faci si tu parte!

Paste 2016 in Germania
Sarbatori de Paste in 2016 pentru romani in Germania, oferte si promotii online


News Reporter