In Germania masca este obligatorie
De 

i4Job


Desi inca nu este clar in toate landurile care sunt masurile ce se vor lua impotriva celor ce nu poarta masca, cert este ca in anumite landuri amenzile vor fi foarte mari. Asdar in locurile publice, cum ar fi transportul in comun, magazine si piete, masca trebuie purtata. Noile reguli sunt valabile incepand din 27 aprilie, anul curent. In landul Baden-Württemberg deja este clar care sunt obligatiile cetatenilor si cine va verifica respectarea lor. Nu s-a stabilit inca cuantumul amenzilor, dar in Bavaria acestea pot ajunge la 5.000 de euro! O decizie in acest sens se va lua la nivel federal cel tarziu luna viitoare.

In Germania masca este obligatorie

Masurile de relaxare vin cu noi precizari pentru locuitorii Germaniei: obligativitatea de a purta masca in locurile publice. In mod cert nu este ceva care sa puna probleme cetatenilor, mastile putand fi confectionate si manual in casa. NU trebuie sa ne speriem nici de marimea amenzilor pana ce nu va apare lista completa cu explicatii, unde se va stipula clar pentru ce anume se vor percepe banii, ce categorii vor plati si pentru ce.

Sa speram ca noile masuri de relaxare nu vor avea repercursiuni negative asupra starii generale de sanatate si ca numarul imbolnavirilor va continua sa scada. Reamintim ca Angela Merkel a anuntat public ca victoria impotriva COVID este una fragila, deci va trebui sa avem in continuare grija sa respectam toate masurile de precautie si de distantare sociala. Intre timp nemtii se bucura de deschiderea micilor magazine de cartier, iar afacerile incep din nou sa aduca venituri proprietarilor.

masca obligatorie
In Germania masca este obligatorie


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *