Informatii despre odihna in Germania
De 

i4Job


Exista 3 raspunsuri la aceasta intrebare, urmariti cel mai bun raspuns. Germania este una dintre cele mai dezvoltate si populare tari turistice ale Uniunii Europene. Ce o face atat de atractiva pentru turisti si cui ii va place totul în această tara?

Istorie și atractii in Germania

Germania are o istorie foarte bogata, aceasta tara a fost formata de-a lungul mai multor secole. In Evul Mediu, Germania era fragmentata, continea un numar foarte mare de principate si orase libere, fiecare avand propriul sau guvern, propriul sau print si, bineinteles, propria cultura. De aceea, in multe orase din Germania exista monumente istorice – palate ale printilor care odinioara locuiau acolo, cetati create pentru a proteja impotriva altor zone si monumente ale figurilor proeminente germane.

In Germania exista o multime de orase mici, dar foarte confortabile, fiecare avand propriile atractii – ar putea fi casa scriitorului care a locuit aici, o biserica veche, cladirea primariei si multe altele. Orasele sunt foarte confortabile și curate, așa ca mersul pe jos prin ele este o placere. In ele e liniste si pace, nu sunt foarte multi oameni, deci acest tip de odihna este cel mai potrivit pentru cei care cauta linistea.

In orasele mari din Germania, sunt multe monumente. Cele mai mari orașe sunt Hamburg, Berlin, München, Köln, Frankfruth-on-Main.

Cel mai mare oras din nordul Germaniei este Hamburg, el a pastrat caracteristicile Evului Mediu. Principalele atractii ale orasului sunt Primaria, construita in secolul al XIX-lea, bisericile antice – Biserica Sf. Ecaterina, Biserica Sf. Nicolae si Biserica Sf. Mihail, un monument al lui Bismarck, precum si numeroasele muzee – de exemplu, Galeria de arta Kunsthalle, Muzeul Germaniei de Nord, precum si Muzeul de Istorie din Hamburg.

Berlinul este capitala Germaniei, este situat in estul tarii. Printre acele locuri care merita vizitate in Berlin se numara cladirea Reichstagului, Poarta Brandenburg, Stadionul Olimpic, Zoo-ul din Berlin, Vechea Galeria Națională, Muzeele Pergamon si Egiptean.

Frankfurt am Main este situat in centrul tarii, este unul dintre cele mai mari centre de afaceri din Germania si din Europa. Printre monumentele vechi ale culturii se numara Catedrala Sf. Bartolomeu, construita în stil gotic, Biserica Sf. Paul, Muzeul de Arte Aplicate. Partea de afaceri a orasului este complet construita cu zgarie-nori, in unele dintre care va puteți urca si bucura de panorama orasului.

Köln este un alt oras german, cu o populatie de peste un milion de persoane, situat in vestul tarii. Unul dintre cele mai renumite repere este Catedrala din Köln, care este unul dintre putinele monumente ale orasului care a supraviețuit pana in zilele noastre intact. De asemenea, in oraa exista douasprezece biserici romane, Muzeul Wallraf-Richartz, care are picturi din Evul Mediu, Muzeul Romano-German, Muzeul de Arta din Asia de Est, precum si Muzeul Duftmuseum im Farina Haus.

Munchen este capitala Bavariei si cel mai mare oras din sudul tarii, la fel poate oferi turistilor numeroase muzee (Muzeul National Bavarez, vechiul si noul Pinakothek, colectia de sculpturi), cladirile din New Town si Old Town, precum si Muzeul BMW.

Astfel, putem concluziona ca in toate orasele mari din Germania exista ceva de vazut. Fara indoiala, in plus fata de orasele de mai sus din Germania exista inca o mulțime de locuri interesante, dar, din pacate, nu pot fi descrise in acest articol.

Cumparaturile in Germania

Germania este cea mai potrivita tara pentru cumparaturi – in orice oras mare, atat centrele comerciale mari, cat si buticurile de lux, care se afla cel mai adesea pe strazile principale, sunt in serviciul turistilor. Preturile la imbracaminte din Germania sunt mai scazute decat in alte tari, iar daca tineti cont de TVA, care este returnată tuturor strainilor din afara UE, beneficiul este substantial [ din pacate noi romanii nu mai beneficiem de asa ceva]. Diversitatea produselor in magazine este destul de mare, sunt prezentate atat haine pentru tineri, cat si haine elegante pentru persoanele in varsta.

Prețurile
De asemenea, Germania atrage turistii cu preturile mici – doar cu 15 – 15 euro si ceva pe noapte, puteti sta intr-un hotel de trei stele, chiar in centrul unui oras mare. Toate hotelurile din Germania sunt curate si foarte confortabile pentru sejur – doar ca in hoteluri mai ieftine veti gasi un mediu mai simplu, iar interioarele de lux vor fi oferite iubitorilor de lux.

De asemenea, preturile la produsele alimentare din Germania nu-i inseala ci le ofera placere turistului – doar pentru 10-15 de euro puteti avea o masa consistenta intr-o cafenea care ofera bucataria tradiționala germana. In general, cafenelele si restaurantele din Germania sunt literalmente la fiecare pas – nu veti avea nici cea mai mica dificultate de a gasi un loc unde sa mancati.

Calatoriile cu copiii si persoanele in varsta

Germania este o tara sociala, de asta se face atat de multe pentru a facilita circulația persoanelor cu copii, a persoanelor cu handicap si a persoanelor in varsta – exista ascensoare la toate statiile de metrou, toate autobuzele sunt echipate pentru accesul convenabil pentru pasagerii in scaunul cu rotile si pentru persoanele cu dizabilitati – de asta puteti calători in siguranta cu copiii sau o ruda in varsta.

Comunicarea cu localnicii si siguranta
In general, Germania este o tara destul de sigura. Germanii – poporul in ansamblul sau respecta legea si respectă drepturile celorlalti.

Desigur, in orase mari, ca si in alte parti, se comit mai multe infractiuni – totusi, pentru a nu deveni victima lor, trebuie sa aveti un minim de precautie – sa nu va plimbati singuri pe la periferii pe timp de noapte, sa va urmariti lucrurile personale, sa nu puneti in buzunarul din spate telefonul sau portofelul – si asa vacanta voastra va trece fara accidente neplacute.

Multi germani vorbesc engleza, in sectorul serviciilor toată lumea stie totul, deci nu ar trebui sa aveti probleme. Germanii insisi sunt foarte prietenosi, deci, daca va veți pierde, puteti contacta cu usurinta un trecator pe strada. Daca nu cunoasteti limba germana, cea mai buna modalitate este sa contactati tinerii – spre deosebire de persoanele in varsta, este aproape garantat sa vorbeasca engleza.

Astfel, Germania este cea mai potrivita tara pentru vacante de odihna si excursii, pentru vacante cu copii, si nu se vor plictisi și tinerii (in Germania exista un numar mare de cluburi de noapte moderne). Poate ca singurul lucru care nu se poate fi facut in Germania este sa sa va bucurati de marea calda si de soare – marea este numai in nordul tarii si este destul de rece.

Turism in Germania
Germania este cea mai potrivită tara pentru vacanțe de odihna si excursii


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *