Instalare antene DIGI TV in Germania
Ro 

i4Job


Astazi am fost intrebati de mai multe persoane daca stim adresa unor romani care pot monta antene de la DiGi TV in diferite orase din Germania, asa ca am zis noi sa le dam posibilitatea sa-si lase aici anunturile, iar voi doar sa luati numarul de telefon si sa-i contactati. Daca vor posta si pretul ar fi minunat, dar daca vor sa-l tina secret, nu e niciun bai. Am pus noi titlul legat de antenele de la DiGi TV, insa evident ca merge si pentru Dolce sau Focus Sat, important este sa prindem cat mai multe posturi romanesti.

Instalare antene DIGI TV in Germania

Pana apar primele oferte de la romanii nostri ce stiu sa monteze antene de satelit de la DiGi TV de exemplu, am si eu o intrebare: vreau sa iau o antena – de fapt cred ca trei, insa sa am un singur receiver si deci o singura factura de plata. De ce? Pentru ca stau cate 5 sau 6 luni in diferite orase din Germania, deci ma mut ca nu va zic cine cu cortul, si nu vreau sa ma chinui, deci pun trei antene si iau cu mine la drum doar receiver-ul, cred ca merge, nu-i asa?

Antene DiGi TV in Germania

O alta intrebare, legata de amplasarea antenelor DiGi TV – eu stau intr-un bloc – sa zicem cu orientarea spre Est, stau la etajul 2 din 10. Este posibil de montat antena la geamul apartamentului? Intreb pentru ca in fata la distanta de 10 – 15 metri ( poate 20 de metri ca nu am masurat exact) este alt bloc cu 10 etaje, ma gandesc sa nu ecraneze semnalul.

Antene DIGI Germania
Montez Antene DIGI TV in Germania

Vand receptoare satelit la DOLCE TV SI DIGI TV in HD (inalta definitie) sau simple cu contracte pe loc direct pe numele clientului.
Reduceri importante la achizitionarea echipamentului impreuna cu instalarea acestuia.
Deasemeni ofer instalari, montari reglaj de antene parabolice, reparatii decodoare defecte
instalez orice fel de antena parabolica romaneasca Digi Dolce Orange cu APARATURA PROFESIONALA de ultima generatie…repar decodoare dolce,digi….zona Gummersbach,Bonn,Koln Dusseldorf, Dortmund,Siegen,Frankfurt
NOU NOU NOU…..PENTRU CEI CE NU AU VOIE SA MONTEZE ANTENE PARABOLICE OFER POSIBILITATREA RECEPTIONARII CANALELOR ROMANESTI FARA PARABOLICA….

Esti o firma care monteaza antene de satelit pentru romanii din strainatate? Noi te putem promova aici pentru comunitatea romaneasca din Germania!


News Reporter

19 thoughts on “Instalare antene DIGI TV in Germania

  1. Salut, ma ocup de montarea antenelor de satelit din 2007.. montez antene digi, dolce, focus, orange rapid cu aparatura profesionala de ultima generatie..repar decodoare..zona GUMMERSBACH, SIEGEN, DORTMUND, DUSSELDORF.

    1. As avea de montat o antena TV din Romania ca sa prin posturi romanesti. Locuiesc in Werne, aproape de Dortmund. Am totul adus din Romania. V-at putea anunta la mine pe email? Sau 0179 3221106

  2. Salut! Am o antena Digi TV. A funcționat pana acum 4 zile. Am dereglat antena si nu mai dau nici fel de semnal! Ce ma sfătuiți sa fac?

  3. Comentariile au fost inchise momentam la aceasta postare pana se va gasi cel putin o persoana care sa ofere servicii pentru antelenel Digi TV si car esa vrea sa colaboreze cu portalul nostru! Folositi in continuare butonul Contact!

  4. Salut, locuiesc in Offenbach am Main si caut pe cineva sa-mi instaleze antena Digi sa pot prinde programe romanesti. Telefon 017670074189

  5. Salut sunt din Germania zona Thùringen Ohrdruf 99885 si am o antena Digi de montat este cineva care poate sa vina sa o monteze contra cost bine inteles am totul la ea doar un meserias priceput lipseste va rog lasati un mes pe email catalindorel85@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *