Scutiri la impozite in Germania
Ro 

i4Job


Pentru cei ce nu stiau, incepand de la 1 ianuarie 2014 cei ce lucreaza peste 9 ore pe zi legal in Germania primesc o scutire la impozite de 12 euro/zi [ Steuererklärung  ]. Asa ca nu ezitati sa depuneti cerere, e vorba de minim 250 de euro pe luna neimpozabili, ceea ce nu e rau deloc. Iata ca incepand de azi ne vom ocupa si de partea de impozite si taxe in Germania, scutiri si indemnizatii pe car ele pot primi romanii din Germania ce lucreaza aici legal.

formular-steuererklaerung
Apăsați pentru a mari poza

Scutiri la impozite in Germania

Ati vazut ca daca lucrati mai mult de 9 ore pe zi – in care sunt incluse si orele pentru drumul de acasa la serviciu si inapoi, caz frecvent la soferi dar nu doar, primiti 12 euro/zi scutire la impozit. Iar asta nu este totul, dar pentru mai multe detalii va sfatuim sa apelati la un contabil roman din orasul dumneavoastra. Folositi cautarea pe site daca nu va descurcati alttfel, nu e chiar complicat.

Banuiesc ca deja stiti ca in Germania cei ce castiga pana la 8000 de euro pe an sunt scutiti de impozitul pe venit, iar daca lucrati pe baza de gewerbe si castigati mai putin de 17.000 de euro pe an sunteti scutiti de TVA. Astea sunt doar cateva exemple, vom reveni cu un articol mai amplu pentru cititorii nostri, legat de scutirile de taxe si impozite pentru cei ce lucreaza legal in Germania, vom adauga si modalitatile prin care puteti cere anumite ajutoare financiare de la statul german, in functie de situatia familiara si castigul anual.

Ai intrebari, stii raspunsul la situatii in care se pot afla romanii din Germania? Lasa-ne un mesaj, noi il vom analiza si vom posta informatia atat pe site cat si pe facebook!

Impozite Germania
Impozite Germania – 2015


News Reporter

1 thought on “Scutiri la impozite in Germania

  1. Eu lucrez in fabrica 9 ore pe zi dar sunt platita7 ore este firma de leasing rest de ore este gleich Zeit este corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *