Romanii din Germania ne scriu
Ro 

i4Job


Asa cum ati vazut de doi ani in coace, postam regulat anunturi si informatii venite de la cititorii nostri, am ajuns pana azi la peste 3000 de mesaje primite si publicate. Iata mai jos unul sosit ieri pe adresa redactiei noastre, pe care-l publicam cu placere. Romanii din Germania au acum incredere in site-ul care le-a fost alaturi de la varianta gratuita – pe wordpress – si pana azi cand avem domeniu propriu si ne ocupam de informarea si ajutorul celor ce vor sa stie ce se intampla azi in Germania.

Contabil in MunchenSunt venit in Germania de 1 an fortat de problemele financiare prin care am trecut in Romania. Locuiesc si muncesc in Worlitz, un mic orasel (sat mai bine zis !) langa Dessau. De curand mi-am adus si familia si intentionez sa ma stabilesc definitiv in Germania, satul de tot ce inseamna Romania. Pana de curand am avut in Romania un mic bussines, un magazin alimentar care in ultimii ani, inevitabil, a intrat in declin. Initial am acceptat un job in Germania cu scopul de a-mi salva afacerea din Romania, insa in noiembrie anul trecut cand am fost acasa intr-un mic concediu am realizat ca eforturile mele au fost in zadar.
Ma adresez in continuare romanilor stabiliti in Leipzig daca ma pot ajuta cu informatii legate de deschiderea unui magazin alimentar un acest frumos oras, magazin cu specific romanesc unde sa se poata cumpara mancare traditionala romaneasca. Am cautat pe internet informatii legate de existenta unui asemenea magazin in Leipzig si nu am gasit nimic.

Restaurant romanescPentru a deschide un magazin in Germania va trebui sa iei legatura cu un contabil, sper ca stii limba germana suficient de bine pentru a citi legislatia, daca nu ia legatura cu Marcel Stanica, colaboratorul nostru. Il gasesti usor pe grupurile noastre de pe facebook, sau ai un numar de telefon in dreapta: servicii de contabilitate si asigurari!

Alex ne scrie si el legat de instalarea unei antele de la Digi – deci rugam pe toti cei care se pricep, sa ne contacteze! Iata mesajul sau: Buna, ma numesc Manescu Alexandru si am nevoie de ajutorul unei persoane care se pricepe la instalarea unei antene Digi satelit. Multumesc +4915145324128


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Germania ne scriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *