Locuri de munca in Bayern – Germania

i4Job


Iata cele mai noi cereri si oferte de munca primite in ultimile sapte zile pe site-ul romanilor din Germania. Revenim cu o rugaminte, nu ne scrieti noua, incercati sa contactati angajatorul. Mai mult, daca tot ati ajuns pe site, cautati cat mai multe oferte, nu va rezumati la un anunt, de multe ori nici nu stii unde se gaseste informatia de care ai nevoie.

Gratian a postat urmatorul anunt de angajare: caut 2 persoane pentru lucru in santier (rigips) santierul este situat in Wiesbaden 01637385030 – sunati urgent!

Iata si ce doreste sa gaseasca de munca un alt roman: ma numesc Karolina am 26 de ani si sunt calificata sa lucrez cu copiii. Am lucrat in domeniu peste 7 ani in Canada unde am terminat liceul. Acum sunt in vizita la tatal meu langa Würzburg si caut de lucru ca bona. Pot fi contactata la nr de tel +49 / 15175518092 si cereti sa vorbiti cu Karolina.

Alta cerere de loc de munca in Gemrania: Am 21 de ani sunt din Galati caut un loc de munca in Stuttgart posed permis de conducere Cat: B experenta 2 ani si am lucrat in domeniu PVC nu stiu germana doar italiana rog seriozitate 004915166461783.

Iata deci ca sunt pe site si cereri si oferte cu locuri de munca, trebuie doar sa le cautati si sa vedeti daca este ceea ce cautati. Evident ca de cele mai multe ori se cere sa stiti limba germana macar la nivel de incepator. Nu uitati ca ne gasiti si pe FaceBook, avem deja cateva zeci de grupuri axate pe comunitatile de romani din marile orase ale Germaniei!

Tamplar Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *