Locuri de munca in Berlin

i4Job


Am primit sute de cereri de angajare de la romanii din Berlin, asa ca am decis sa le oferim o rubrica separata cu cereri si oferte de locuri de munca. In plus am primit de la diverse firme ce isi doresc sa angajeze emigranti – cred ca este evident si motivul – cateva zeci de oferte pe care le vom posta aici – o mica parte, pentru ca restul le gasiti pe site-ul specializat i4Job.Info, unde veti gasi locuri de munca in toata Uniunea Europeana, nu doar in Germania.

Locuri de munca in Berlin : 2015 – 2016

Cum toti au impresia ca sunt oferte doar pentru cei ce au pregatiri inalte, iata cateva oferte pentru paznici si alte asemenea meserii unde se cere doar seriozitate si limba germana – am insistat de zeci de ori sa nu neglijati acest aspect. Salariul nu este excelent, dar nici munca nu este una care sa necesite un efort prea mare. Pentru un venit de 8,60 €  (pro Stunde + Zuschläge) puteti apela la AVP Arbeitsvermittlung &Personalberatung BerlinAndreas Kübler. Sunati la numarul de telefon +49 30 29038675 sau daca sunteti deja in Berlin puteti merge la sediul firmei: Berliner Straße 100, D-13189 Berlin, Deutschland.

Tot in acelasi domeniu puteti apela la firma Die AVB GmbH, care are nevoie de paznici. Pentru a lua legatura cu ei puteti merge direct la sediul firmei din Motzener Str. 5, D-12277 Berlin, Deutschland sau puteti suna la numarul de telefon +49 30 76008393.

Reamintim: noi NU intermediem, nu percepem comisioane, toate aceste locuri de munca sunt puse pe internet, inclusiv pe site-ul oficial EURES. In majoritatea cazurilor se cere cunoasterea limbii germane, deci incepeti sa invatati!

Locuri de munca in Berlin


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *