Magazin romanesc in Gelsenkirchen – Germania
Ro 

i4Job


Gelsenkirchen este un oras destul de marisor din Germania de vest, unde locuiesc peste 267.000 de suflete, printre care si multi romani. Asa se face ca in aceasta zona, in afara de romanii din Essen sau Duisburg, la magazinul romanesc din Gelsenkirchen vin chiar si cei din orasele mai indepartate, cum ar fi Dusseldorf sau Dortmund. Marfa buna atrage clienti noi, nu-i asa? Iar romanul este innebunit dupa mancarea de acasa, asa ca nu vor precupeti nicun efort ca sa ajunga acolo unde o pot gasi.

Magazin romanesc in Gelsenkirchen – Germania

Acum catva timp unul dintre vizitatorii nostri ne-a povestit despre magazinul romanesc din Gelsenkirchen. Am vrea sa-l vedem aici si pe patronul magazinului, nu doar pe clientii sai. Pana azi nu am aflat adresa exacta a magazinului, nici nu am avit ocazia sa-i trecem pragul, dar daca ne va scrie unul dintre patroni, cu siguranta ne vom sui in masina si vom merge sa-l vizitam.

Cei care vor sa stie mai multe, de exemplu progranul de lucru al magazinului: duminica si luni – inchis, iar de marti pana sambata este deschis de la 9:30 pana la 19:00. Asa ca nu lasati cumparaturile pentru orele tarzii, s-ar putea sa stai la usa si sa priviti pe geam. Ca sa mai radem putin, am inteles ca patronul Danut este si muzicant, asa ca daca aveti o nunta sau un botez, luati si mancarea dar aveti si muzica asigurata! 🙂 Daca vom afla adresa completa o vom posta pe site, inclusiv coordonatele pentru GPS.

Magazine romanesti in Germania
Magazin romanesc in Gelsenkirchen – Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *