O noua aplicatie pentru romanii din Germania
Ro 

i4Job


Azi am lansat o aplicatie pentru telefoanele mobile ce va ajuta mii de romani sa-si gaseasca o firma de transport direct de pe telefonul mobil, indiferent ca este vorba de un dispozitiv cu Android sau iOS. Aplicatia se gaseste usor, in magazilul Google Play intrati si cautati Calator.Info – descarcati si instalati, acceptati instalarea pe telefon din setari si asta este tot! Apoi veti vedea care sunt firmele de transport de incredere, dar puteti naviga din meniu si pe site pentru a vedea diferite anunturi, stiri din trafic, etc.

O noua aplicatie pentru romanii din Germania pe telefonul mobil

aplicatie-mobilAplicatia pentru mobil Calator.info a fost creata special pentru romanii din Germania si Austria, dar este posibil ca numarul de tari incluse sa se mareasca in curand. Acum nu va trebui sa cauti pe net unde si ce transportator te va duce acasa, ai lista la un click distanta. Descaraca acum aplicatia Calator.Info si scapa de bataile de cap, vei gasi oricand o firma de transport care sa te duca la destinatie la cel mai avantajos pret!

Dezvoltatorul isi doreste sa ofere in acest fel o unealta utila atat transportatorilor inscrisi in retea cat si romanilor din Germania si Austria care au nevoie de transport, inclusiv colete sau masini pe platforma. Daca se va depasi numarul de 10.000 de instalari probabil va deveni cea mai convenabila platforma mobila

Transport Germania
Aplicație pentru telefonul mobil – Rezervari online


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *