Romanii din Lauda Konigshofen, forum si FaceBook
Ro 

i4Job


Lauda-Königshofen este un mic orasel situat la intersectia drumurilor dintre Frankfurt, Stuttgart si Nurnberg, la mica distanta de Würzburg . Avand doar 15 mii de locuitori este ideal pentru a locui aici, chiriile nu sunt asa de mari si in plus este mai usor sa inchiriezi o casa, pentru ca fiind un oras mic poti discuta direct cu proprietarul. Daca ar fi dupa mine, in loc sa stau in Würzburg unde locuiesc peste 133.000 de suflete, as prefera de 100 de ori sa stau in Lauda-Königshofen.

 Romanii din Lauda-Königshofen, forum si grupul pe FaceBook

Avand in vedere ca orasul este mic, evident ca nu sunt nici prea multi romani aici, de aceea pe FaceBook o sa-i gasim in grupul celor din Würzburg, iar daca mai stiti alte mici comunitati in apropiere va rugam sa ne spuneti ca sa le prezentam si pe ele pe site-ul nostru. Speram ca in 2017 sa reusim sa acoperim cel putin 80% din localitatile unde se gasesc romani, sa avem o lista completa cu transportatorii romani, dar si cu notari, contabil sau agenti de asigurari.

Evident ca pentru noi cel mai important deziderat este sa strangem in jurul nostru cat mai multi romani din Germania, deja putem sa spunem ca peste 30.000 sunt inscrisi in grupurile noastre, in curand paginile speciale, cele ale grupurilor, cele destinate locurilor de munca sau chiar cea pentru a invata fara profesor limba germana au inceput sa fie cautate. Ce ne dorim in continuare? Sa vina si sa scrie pe site chiar ei, romanii din Germania!

 Romanii din Lauda-Königshofen
Romanii din Lauda-Königshofen, forum si grupul pe FaceBook


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.