Magazin romanesc in Ludwigsburg – Germania
Ro 

i4Job


Anul acesta am facut o propunere magazinelor romanesti din Germania sa vina si sa se promoveze pe site-ul nostru, unele au inteles sa faca asta, altele inca se mai plang ca romanii din Germania nu le viziteaza. Speram noi ca si cel din Ludwigsburg sa vina aici si sa ne dea detalii despre programul de lucru de sarbatori, lista de produse si multe alte detalii pe care potentialii clienti le-ar putea solicita.

Magazin romanesc in Ludwigsburg – Germania

Daca romanul vrea sa cumpere carnati, caltabosi, gusa fiarta, telemea, salam de Sibiu, zacusca sau alte produse de acasa si se afla in Ludwigsburg, o poate face de la magazinul romanesc din aceasta localitate. Recent un cititor ne-a spus ca s-a deschis magazinul romanesc, doar ca nu a zis si adresa, asa ca speram ca patronul va trece pe aici si ne va da detaliile de care avem nevoie.

Noi am tot batut „Seaua” sa priceapa si antreprenorii romani, acum este momentul ca ei sa inteleaga ca dintre cei peste 2000 de cititori zilnici, deci in medie cam 60.000 in fiecare luna, multi sunt interesati de produsele romanesti, asa ca un client in plus inseamna mult pentru o afacere. Odata clientul descoperind magazilul romanesc ii va trece pragul regulat, deci asta inseamna profit. Evident ca fiecare intelege afacerile in mod diferit, noi vem sa oferim sansa tuturor de a fi cunoscut intr-un mediu romanesc. Daca ai si tu un magazin, un rstaurant sau o alta afacere in Germania nu ezita sa ne cauti! Impreuna von reusi mai multe decat separat, asta este sigur!

Magazine românești în Germania
Magazin romanesc in Ludwigsburg – Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *