Magazine romanesti in Berlin – Germania
De 

i4Job


Am trecut acum o saptamana prin Berlin si am ramas surprins sa descopar ca desi romanii de aici isi doresc un magazin romanesc, totusi nu stiu adresa la niciunul. Asa ca am incercat sa iau legatura cu magazinele din Berlin ce vand produse traditionale romanesti, de exemplu daca doresti un muschi Azuga, sa ai de unde sa-l cumperi si sa-ti mai ostoiesti putin dorul de casa. Nu am gasit, asa ca acum am sa incerc sa le caut online si sa le invit alaturi de romanii din Berlin, pe site-ul e4De!

Magazine romanesti in Berlin cu  produse traditionale

Portalul romanilor din Germania a fost mereu deschis colaborarii cu orice firma romaneasca, cu siguranta gasim aici orice rubrica unde sa promovam Romania si romanii, trebuie doar sa facem in asa fel incat sa fie in beneficiul tuturor, al comunitatii romanesti din Germania in primul rand, al patronilor romani dar si al nostru, pentru ca ne place sau nu, site-ul cu cheltuiala se tine! 🙂

Reamintim ca avem si o colaborare cu portalul WikiShop.Info – enciclopedia magazinelor online romanesti, atat din Germania cat si din intreaga lume, deci inca o oportunitate sa va promovati brandul propriu. Avand in vedere ca dispunem in acest moment de 10 grupuri ce au depasit 16.000 de membri, romani in totalitate – eu zic ca deja aveti o vedere de ansamblu asupra oportunitatilor pe care le aveti. Acum depinde de voi daca vreti sa nu sa profitati de acestea. Noi speram ca v-am oferit sansa de a fi mai aproape de comunitatea romanilor din Berlin, caci acum la ea ne referim in mod special!

Muschi Azuga Germania
Magazine romanesti in Berlin cu produse traditionale


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *