Probleme grave de securitate civica la Düsseldorf
De 

i4Job


Probleme grave de securitate civica la Düsseldorf anunta ziarul german Die Welt, situatie legata de musulmanii emigranti care au provocat un dezastru de Revelion. In Köln politia este in stare de alerta, desi oficial nu vor sa recunaosca gravitatea problemelor. Cand tarile mai mici au avertizat de pericolul musulman, toti se gandeau cum sa-i repartizeze pe cei doua milioane de emigranti, azi cred ca s-a inteles in sfarsit pericolul acestei invazii. Fara a face discriminare, eu cred ca ne costa mai putin daca-i trimiteam din prima zi inapoi.

Probleme grave la Düsseldorf – se creaza deja militii civile

Politia din Köln spune ca a identificat foarte multi suspecti, o parte dintre ei fiind deja retinuti, eu cred ca totusi inca nu vor sa inteleaga ca au o problema grava de securitate civica. Daca cineva crede ca atacurile asupra populatiei din Germania au fost o intamplare, cred ca avem o problema de intelegere a situiatiei din Europa in acest moment.

Chiar in cotidianul Der Spiegel s-a acordat un spatiu editorial vast pentru aceste evenimente, iar faptul ca populati aeste ingrozita, ba mai mult in Düsseldorf populatia a decis sa creeze militii civile pentru a da un plus de incredere populatiei spune multe. De ce nu recunosc autoritatile gravitatea problemei, nu stiu – dar ma astept la tulburari mai mari in lunile ce vor urma.

Cei de la  Kölner Stadt-Anzeiger au tras concluzia ca de fapt politia – sau mai corect conducrea ei – tine ascunse detaliile pentru a musamaliza gravitatea situatiei. Sa asteptam rezultatele anchetelor si sa vedem ce masuri se vor lua pentru a stabiliza situatia din marile orase ale Germaniei.

Angela Merkel fara cuvinte
Probleme grave la Düsseldorf – se creaza deja militii civile


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.