Magazine romanesti in Munchen
De 

i4Job


Am decis sa venim in sprijinul romanilor din Munchen si imprejurimi si sa facem o lista cu toate magazinele romanesti, sau daca este cazul si a celor straine dar care ofera produse romanesti. Evident ca vom avea si o pagina speciala dedicata restaurantelor, dar cum romanul e mai econom, sa facem primul pas cu lista acestor magazine. Pentru asta am nevoie de ajutorul vostru, poate luati legatura inclusiv cu patronii acestor magazine romanesti, banuiesc ca si ei sunt interesati sa fie mai cunoscuti. Cel putin asa imi place sa cred. Am scris aici peste 500 de pagini de informatii, Pana la urma de asta am deschis site-ul romanilor din Germania, nu-i asa?

Magazine romanesti in Munchen

Mi-am petrecut trei ani in Munchen, am sosit aici din intamplare, mi s-a oferit un post la o firma nemteasca – care apoi s-a dovedit a fi de fapt a unor rusi care au primit cetatenia pentru nu stiu ce fapte eroice ale bunicilor in WW2. Faceam piata la Penny Market de pe Klenzestraße, pentru ca era in apropierea serviciului. Asta pentru ca nu stiam adresa niciunui magazin romanesc din zona. Cat de mult m-ar fi ajutat sa gasesc aceste informatii pe internet. Evident ca nici nu stiam de FaceBook pe vremea aceea. Abia dupa un an mi-a venit ideea formarii grupului, pentru ca alti romani ca mine sa gaseasca mai usor anumite informatii.

In trei ani am ajuns sa cunosc zona destul de bine, cea mai urata strada mi s-a parut a fi Fraunhoferstraße, aglomerata si cu multe cladiri vechi. Am intalnit destul de multi romani in acea zona, lucrau mai ales la restaurante. I-am intrebat pe ei despre magazinele romanesti din zona, mi-au spus ca nu exista. Asa ca am continuat sa merg la Penny. Poate ca intre timp au mai rasarit cateva, caci au trecut 10 ani de atunci. München-ul e mare si traiesc aici o gramada de romani. Asa ca hai sa facem odata lista aia, dar sa fie una la care participa si patronii, sa facem ceva profesional, nu doar asa ca sa fie. Ok?

Magazine românești
Magazine românești în München


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *