Repere din Germania, despre care puțini oameni știu
De 

i4Job


1. Parcul Kromlau
În parc există un loc pitoresc cu un nume periculos – Podul Diavolului. Formează un cerc complet când se reflectă în apă. Potrivit legendei, pentru ca o dorință prețuită să devină realitate, trebuie să navighezi pe o barcă sub pod pe lună plină și să te uiți la reflecția ta.
Teribil de frumos.

2. Lacul Shrek
Destul de ciudat, lacul nu are nimic de-a face cu cunoscutul personaj de desene animate. Deși, vedeți, verdeața din jur este foarte în concordanță cu ea. Acest loc este complet neatins de om. Acest lucru se datorează faptului că este dificil pentru un călător nepregătit să ajungă aici. Dar cu siguranță merită.

3. Lacul Blautopf
Și aici se potrivește cu adevărat numele. Blue Lake impresionează prin culoarea sa bogată. În jurul lui s-au format multe legende, dintre care una spune că aici se turna cerneală în fiecare zi. O altă versiune interesantă vorbește despre sirenele magice care trăiesc în partea de jos.

4. Podul Bastei
Mulți se întreabă cum rezistă acest pod, având în vedere fortificațiile sale aparent subțiri. Cu toate acestea, la un moment dat, acest pod a servit ca o apărare de încredere a castelului Neurathen. Îmi amintește de drumul către Hogwarts, nu crezi?

5. Castelul Lichtenstein
Acest loc impresionează nu numai prin frumusețea sa exterioară, ci și prin colecția sa interioară de arme. Este situat la o altitudine de 817 metri. Sentimentul este că castelul face parte dintr-un basm și Frumoasa Adormită a adormit căndva în el. Sau poate Rapunzel și-a aruncat părul călătorilor neașteptați.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *