Restaurante romanesti in Olching – Munchen
Ro 

i4Job


Pe 27 august am inaugurat acun un an sectiunea restaurante din Germania, asa ca inainte de a implini un an va facem cunostinta cu un restaurant romanesc in Olching langa Munchen. Azi va fac cunostinta cu Bistrorant Rosmarino, un mic local cu specific romanesc la mica distanta de Munchen. Programul celor de la Rosmarino incepe de la ora 11:00 si puteti comanda pana la ora 22:00, urmand sa va terminati consumatia pana la ora 23:00.  Deci suficient timp chiar si pentru cei ce vor sa organizeze un mic party romanesc.

Restaurante romanesti in Olching – Munchen

Nu stiu daca exista o deosebire daca ai cauta un restaurant romanesc in Munchen sau ai da o fuga pana la Olching. Avand in vedere ca eu am facut doar 20 de minute din centru si pana la usa restaurantului Bistrorant Rosmarino zic ca nu e nicio problema pentru orice roman stabilit in zona Munchen. Ce mi-a placut este ca terasa este destul d emare, nu a trebuit sa stau in restaurant, nu prea suport vara incintele inchise.

Mancarea a fost buna, am putut comanda orice imi aducea aminte de Romania, de la mici si ciorba de burta si pana la sarmalute in foi de vita cu smantana, asa cum numai in Bucovina gasesti. Pe seara am trecut la fripturica de porc, iar sotia o portie mai pe gustul ei, cu putina carne de pui si cartofi prajiti. Deci m-am simtit ca acasa, mai ales ca 90% din cei aflati pe terasa erau romani. M-am bucurat sa vad si nemti, incantati de bucataria romaneasca.

Pagina lor de FaceBook are deja peste 250 de fani din care s-au inregistrat 83 ca deja au vizitat localul condus de romanul din Piatra Neamt. Sa-ti mearga bine Marcele si sa faci cinste cu o bere din partea mea fiecarui al 99-lea roman ce-ti trece pragul! Am facut si o greseala, Marcel este de fapt din Targu Neamt, dar ne asumam greseala si o sa-i facem si noi cinste cu o bere, cand om fi la masa impreuna!

Restaurante romanesti in Olching
Bistrorant Rosmarino Olching


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *