Romani in Esslingen am Neckar
Ro 

i4Job


Esslingen am Neckar este un oras aflat la cativa kilometri de Stuttgart, facand parte din landul  Baden-Württemberg. Aici locuiesc aproximativ 100 de mii de nemti, romani si alte nationalitati. Ne-am bucurat sa aflam ca mica comunitate de romani din Esslingen am Neckar s-a alaturat colectivului nostru din diaspora, acum ramane de vazut cu ce putem noi sa-i ajutam. Principalele lor probleme sunt legate de gasirea unui loc de munca sau a unei locuinte. Grupul nostru de pe FaceBook are deja peste 7.000 de membri, o parte din ei fiind evident si romanii din jurul orasului Stuttgart.

Romani in Esslingen am Neckar – acum si pe FaceBook

Speram sa gasim curand adresele restaurantelor romanesti din Esslingen am Neckar, a magazinelor cu produse traditionale, ba chiar am vrea sa stim care sunt firmele de transport care trec prin localitate in drumul lor catre si dinspre Romania. Daca am afla ca sunt avocati, contabili romani in Esslingen am Neckar ne-am bucura. Pana la urma de cativa ani ne straduim sa oferim cat mai multe informatii utile romanilor emigrati in Germania.

Desigur ca nu am facut o lista completa cu toate orasele unde avem romani stabiliti in Germania, dar cu timpul numarul oraselor afiliate site-ului e4De creste, la fel cum creste si numarul de membri din grupuri, fanii paginii „Romanii din Germania„. Poate la anul, in 2017 ne vom putea mandri cu peste 50.000 de romani care ne sunt in permanenta alaturi, mai ales ca de curand am dpesit cifra de 30 de mii. Am fi deasemenea bucurosi daca am gasi si sponsori pentru site, pentru ca ce merge azi fara bani investiti? Nimic!

Romani in Esslingen am Neckar
Romani in Esslingen am Neckar


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.