i4Job


Recent am realizat ca desi avem un grup de romani in Leipzig, orasul Halle an der Saale situat la doar 40 de kilometri distanta numara 232.260 locuitori, deci cu siguranta avem o comuitate de romani si acolo. In acest momement nu avem un grup pe FaceBook special creat pentru aceasta comunitate de romani, dar daca va fi cazul, o vom crea in cateva zile. Important mi se pare faptul ca de la o zi la alta numarul membrilor din grupuri creste considerabil, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Romani in Halle an der Saale – Germania

Asa cum ziceam, avem deja suficienti Romani in Leipzig ( grupul nostru are aproape 1000 de membri acum ), dar daca vom descoperi ca sunt la fel de multi si in Halle an der Saale este cazul sa facem si pentru ei ceva concret. Fiecare comunitate de romani are nevoile ei, iar noi am incrcat pe parcursul anilor sa fim cat mai aproape de ei, oferind ajutor atunci cand am putut.

Stim ca ar fi utile lectii de limba germana pentru noii veniti, asa ca am luat legatura deja cu cativa profesori si vom crea un site si o pagina speciala pentru a realiza acest obiectiv in cel mai scurt timp. Daca firmele de recrutare vor intelege ca le putem ajuta, probabil ca in scurt timp numarul ofertelor de munca publicat epe site-ul e4De s-ar putea dubla. Problema transportului de persoane si colete a fost deja rezolvata prin colaborarea cu site-ul Calator.Info si a hartii interactive. Pagina si site-ul de anunturi functioneaza deja de jumatate de an, deci suntem pe drumul cel bun!

Romani in Halle an der Saale

Romani in Halle an der Saale