Romani in Germania – povesti adevarate
De 

i4Job


Salutare!In februarie am facut prostia de a ma urca băut la volan! Am fost oprit in trafic, aveam o alcoolemie 1.11 mg/l pur in aerul expirat ! Permisul mi l-au retinut pe loc! Dupa aproximativ 1 luna am primit decizia judecatoreasca, 1 an permisul suspendat pe teritoriul Germaniei, 3000 de euro amenda! Permisul l-am scos dupa 3 luni din Romania dar nu aveam lipit nicio banda rosie sau altceva ! Acum din cate am inteles din acele hartii, cu 3 luni inainte de a-mi expira pedeapsa trebuie sa fac o cerere la Landrasamt pentru a primi dreptul de conducere pe teritoriul lor! De MPU sigur nu scap si se aude ca e un test dificil si costisitor! M-a costat destul pana in prezent “nebunia” asta a mea avand in vedere ca lucram ca sofer pe camion ! Cu siguranta nu se va mai repeta…sunt satul de Zug&Buss 😁! Numai Bine !

Romani in Germania – povesti adevarate

Familia il cauta pe Rusu Iosif, in varsta de 38 de ani din judetul Mures. Ultimul contact cu familia a fost din Munchen in 2 iunie. Semnalmente: barbat, ochi albastri, 180 cm, aproximativ 100 kg, par saten lung, piele alba. Sufera de boala psihica. Daca aveti informatii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail rusu_klara@yahoo.com.

Buna ziua ma numesc Silviu si locuiesc în Nuremberg si vreau sa lucrez in orice domeniu nu stiu limba dar vorbesc engleza execut si lucrări în construcții scule proprii zugrăveli clasa întâi gresie faianță aproape orice constructii mulțumesc.

Bună ziua , caut un notar român pentru a face o imputernicire , sunt în Heidelberg nr 004915144992335.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.