Mesaje si anunturi din Germania pentru romani
De 

i4Job


Asa cum v-am invatat de ani buni, din cand in cand postam cele mai relevante anunturi si mesaje sosite de la romanii din Germania pe site-ul nostru, peste 1000 pe saptamana. Marcela cauta o bona in Elvetia: Buna ziua Dna Daniela , doriti sa lucrati in Elvetia ca bona la ingrijirea unui baietel de 9 anisori? Daca sunteti interesata lasati un SMS la 0041797804956 si va sun eu pentru detali. Va multumesc. Marcela.

Mesaje si anunturi recente din Germania pentru romani

Mihaela are nevoie de un reglaj la antena de satelit Digi: antena mea a ramas fara semnal . Este Focus sat. Cat m-ar costa sa o faceți?? Marcela vine cu precizari in legatura cu bona : Caut bona pentru Elvetia pentru un baietel de 9 anisori, doresc o doamna cu experienta copii, calma si fara obligati! Ofer masa, cazare, doua vacante pe an platite in Romania si biletele de avion , salariu lunar 1000 franci elvetieni. Rog seriositate maxima. Va multumesc. Plecare imediata. Relatii la numarul de telefon 0041797804956 ( trimiteti SMS si va sun eu! ).

Pentru Restaurant in Wiesbaden, cautam barman/barmanita, de asemenea chelneri. Cunoasterea limbii germane este necesara pentru chelneri la un nivel peste mediu, iar la bar de nivel mediu. Astept pe cei interesati la telefon: 0172 679 20 83 Multumesc. Alt mesaj pentru gasirea unui loc de munca in Germania: Bună dimineața ma numesc surugiu Alexandra și locuiesc în ludwigshafen an rhein și stau cu soțul meu el.lucrează dar eu nu..nu știu limba germana și me foarte greu fără job as fi dispusa sa lucrez și la curetenție sau ca menajera

Mesaje si anunțuri recente
Mesaje si anunțuri recente din Germania pentru romani


News Reporter

4 thoughts on “Mesaje si anunturi din Germania pentru romani

  1. Un anunt de importanta actuala si, mai ales, de perspectiva pentru toti romanii care locuiesc in Pforzheim si imprejurimi. Pentru organizarea mai buna a oricaror alegeri, indiferent care, este nevoie sa solicitam infiintarea unei sectii de votare in Pforzheim. Este dreptul nostru. Nimeni nu are interes sa se deplaseze la Stuttgart sau Karlsruhe, unde sa stea ore intregi la cozi interminabile. Trebuie sa cerem sectie de votare in Pforzheim, suntem multi in zona. Intrati pe PLUS Germania si gasiti date despre infiintarea de sectii de votare si pasii de urmat. In principiu trebuie sa se stranga suficiente semnaturi.Cred ca merita sa investim cateva minute si sa ne inscriem pe listele alea, decat sa „cheltuim” ore intregi pe nu stiu unde pentru a vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *