Romani in Renania de Nord-Westfalia
Ro 

i4Job


Daca esti unul dintre sutele de romani din Bergisch Gladbach, Mönchengladbach sau chiar Bergheim am vrea sa va facem o surpriza, am deschis un grup – din cate am vazut este singurul in acest moment pentru regiunea Renania de Nord-Westfalia, nu am vrut sa facem unul pentru o zona mai restransa pana nu suntem sigur ca este si necesar. Daca ne gandim ca avem un restauramt romanesc in Bergheim, eu zic ca merita sa ne strangem impreuna, nu-i asa?

Romani in Renania de Nord-Westfalia

Ne straduim de mai bine de un an sa aflam o cifra mai exacta ca sa stim cati romai sunt in Germania in 2017, dar indiferent de cifre, suntem siguri ca sunt destul de multi si in zona Renania de Nord-Westfalia, asa ca am deschis aici pe site cateva pagini speciale pentru ei. Vom avea o rubrica de anunturi cu locuri de munca, oferte de cazare si de ce nu locatii precum service-uri unde sunt angajati vorbitori de limba romana, notari sau avocati romani in zona.

Cu siguranta veti gasi in Renania de Nord-Westfalia si contabili romani, poate ca acesti asunt la mare cautare din cauza celor ce lucreaza cu Gewerbe in Germania, sfatul nostru este sa gasiti p oersoana de incredere si sa nu va lasati la voia intamplarii, pentru ca alrfel veti plati mult mai mult decat un simplu contabil. AM fi incantati daca firmele ce organzieaza petreceri pentru romani ne-ar contacta pentru o colaborare pe teremen lung, noi urmand sa-i promovam atat pe site cat si pe pagin anoastra de FaceBook, unde evenimentul ar fi transmis la cel putin 10.000 de romani!

Renania de Nord-Westfalia
Romani in Renania de Nord-Westfalia


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *