Romanii din Frankfurt nu au avut unde vota
Ro 

i4Job


Stau si ma intreb, oare e posibil asa ceva? Iata ce ne intreaba un cititor din Frankfurt, un roman stabilit in Germania si care vrea sa voteze. O intrebare din Frankfurt: cat de nemernici pot fi guvernantii de nu au organizat o sectie de votare (macar) in Frankfurt, zona in care locuiesc atat de multi ROMANI? Eu nu-mi revin inca. Dar in numele meu va multumesc pentru ceea ce ati facut voi cei departe de casa. Va sarut pe toti si nu-mi ramane sa sper decat ca peste doua saptamani va veti alunga dezgustul si scarba si veti penaliza atitudinea acestor nimicuri umane.

Unde sunt romanii din Frankfurt

Ma gandesc ca totusi cei peste 3 milioane de romani din diaspora ar trebui sa conteze, nu-i asa? Poate o medie ponderata cu cei din tara, votul prin corespondenta, ceva trebuie facut. Suntem 18 % din populatia Romaniei, oare nu avem dreptul de a vota si noi?

Dar ca sa revenim la oile noastre, stau si ma intreb, unde sunt oare romanii din Frankfurt, caci pe FaceBook nu i-am gasit, un forum al comunitatii nu am gasit, iar pe noi ne bate gandul sa le facem un site special. Speram noi ca pana la Craciun sa reusim sa coagulam comunitatea romaneasca din Frankfurt, sa aflam care sunt nevoile ei si sa largim putin sfera de activitate a site-ului nostru.

Ne bucuram ca deja grupul de romani din Germania si cei ce vor sa vina aici a crescut si ca in curand va depasi pragul psihologic de 20.000 de membri. Nu e mult, insa este totusi ceva, o comunitate care ar putea ajunge pana la finele anului 2015 la 50 de mii de membri. Ce vrem noi de la voi? Idei despre ce ati vrea sa gasiti pe site! Si ne mai dorim ca firmele sa devina mai darnice cu noi, sa ne sponsorizeze pentru a oferi si mai multa calitate site-uli nostru, poate un nou design, poate o alta structura, etc. Hai sa auzim numai de bine si sa ne pregatim de sarbatori!

daci-vatra lumii


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.