Romanii din Göttingen si Kassel
Ro 

i4Job


Göttingen si Kassel, doua orase cu putin peste 100.000 de locuitori din centrul Germaniei, unde s-au stabilit destui romani. Recunoastem ca nu avem pe FaceBook o comunitate pentru romanii din Göttingen, desi ar fi trebuit, la fel cum ar trebui sa ne ocupam si de romanii din Kassel, superb oras daca ma intrebati pe mine. Indifernet daca sunteti in cautarea unui loc de munca, a unei locuinte sau doar cautati prieteni, nu uitati ca avem o pagina unde va asteapta peste 32.000 de romani, iar in grupuri suntem deja aproape 90.000!

Romanii din Göttingen si Kassel – Forum

Cred ca a venit momentul sa ne apucam si sa muncim pentru comuniatea de romani din centrul si nordul Germaniei, de exemplu pentru cei din orasele Göttingen si Kassel. Din cei peste 600.000 de romani din Germania, cu siguranta avem cateva sute daca nu mii in zona centrala. In Saxonia Inferioara traiesc aproximativ opt milioane de locuitori, cam cat intr-o regiune de-a naostra din Romania. Capitala este la Hanovra, iar fostul presedinte din 2010 Christian Wulff, a fost prim-ministrul acestui land, fiind al 10-lea presedinte al Germaniei.

Göttingen este un oras universitar, asadar ne asteptam sa gasim aici o multime de studenti romani care au ales sa invete la una din facultatile de prestigiu de aici. Cred ca printre cei peste 30.000 de stundenti gasim cu siguranta si romani. Daca insa esti stabilit in Kassel iti recomand sa vizitezi macar odata Castelul Wilhelmshöhe. O mandrie locala este si faptul ca aici s-a nascut Otto von Bismarck, primul cancelar al Imperiului German,

Romanii din Kassel
Romanii din Göttingen si Kassel – Forum


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.