Romani in Germania – ajutor integrare
Ro 

i4Job


Site-ul Romani in Germania este alaturi de voi din martie 2013, adica de peste cinci ani, timp in care am ajutat pe multi dintre compatriotii nostri sa se integreze in societatea germana. Ase zicem noi ca se explica cei peste cinci mii de vizitatori ce ne trec pragul zilnic, o mare parte dintre ei cautand informatii pentru integrare in societatea germana. Evident ca mai avem mult de munca, incercam sa ajutam pe toata lumea, inclusiv pe cei care vor sa verifice amenzile din Germania, sa nu ramana cu ele neplatite prea mult timp, pentru ca o sa-i coste mai mult.

Romani in Germania – ajutor integrare

Alti romani in Germania cauta renumitele dezmembrari auto germane, de unde sa-si ia piese pentru masinile lor la preturi cat de cat accesibile. Pentru ca nu-i asa, informatia conteaza si banii nu se fac asa de usor nici macar aici, in Germania! Mai mult, am format pentru voi un site de invatare a limbii germane, care chiar daca nu te poate face cunoscator al limbii, iar un profesor calificat sau un curs gratuit oferit de autoritatile germane va fi lozul castigator.

Un alt subiect fierbinte este bine inteles televiziunea in limba romana, da renumitele receivere DiGi pentru strainatate, pentru ca noi romanii vrem sa nu uitam de unde am plecat, chiar daca programele TV romanesti sunt jalnice. Asadar vedeti si voi ca am reusit sa ajutam miile de de romani din Germania sa se integreze mai usor, dar sa tina legatura cu tara, in acelasi timp. Reamintim ca avem deja cel mai mare grup al romanilor din regiunea Stuttgart, peste 24.ooo de membrii. Desemenea avem si un site gazduit de www.e4De.Info – dedicat special romanilor din Stuttgart, mai avem unul pentru romanii din Munchen si probabil ca ne vom largi acoperirea in anul ce vine. Pana atunci, tineti aproape.

ajutor integrare
Romani in Germania – ajutor integrare


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *