Romanii din Lübeck – Germania
Ro 

i4Job


Site-ul romanilor din Germania s-a mai imbogatit cu o comunitate din nordul tarii, este vorba de romanii din Lübeck – Schleswig-Holstein. A fost o surpriza pentru mine care nu prea cunoasteam zona sa aflu ca aici locuiesc peste 21 mii de locuitori, desi ar fi trebuit sa-mi dau seama ca asa este, Lübeck fiind un district urban, deci practic are singur o putere economica suficent de mare. Lasand datele economice si demografice la o parte, ne bucuram ca am fost contactati de un mic grup de romani din Lübeck ce au cerut propria lor pagina pe site-ul nostru.

Romanii din Lübeck – Schleswig-Holstein – Germania

Cum spuneam si mai devreme, ne bucuram ca inca una din numeroasele comunitati de romani din Germania s-a alaturat initiativei noastre de a reuni pe site pe toti romanii din Germania si Austria, asteptam sa primim vesti si de la cei aflat in Wismar sau Neumünster. Acum poate este momentu sa va intrenbam care vi se par partile bune ale site-ului nostru si cel emai putin bune. Asta pentru ca vrem sa evoluam odata cu pretentiile celor ce ne citesc, chiar daca am reusit sa postam informatii despre locuri de munca si despre majiritatea comunitatilor de romani din marile centre urmbane din Germania.

Va reamintim ca ne gasiti si pe FaceBook in cele 10 grupuri de discutii, sau pe cele doua pagini: Romanii din Germania si Anunturi Germania. Azi cand scriu aceste renduri pot spune ca ne-am adunat peste 15.000 de romani, deci chiar daca suntem departe de numarul real al celor stabiliti in aceasta tara, suntem destui ca sa ne putem numi o comunitate inchegata.

Lübeck - Germania
Romanii din Lübeck – Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *