Salariu bun și cetățenie germană în trei ani
De 

i4Job


Pentru a evita riscurile sociale, guvernul implementează diverse programe pentru a facilita integrarea vizitatorilor. De exemplu, se elaborează o nouă lege care va permite lucrătorilor străini calificați din Germania să obțină cetățenia după trei ani de viață și muncă în țară.

În plus, guvernul german lucrează la planuri de creare a așa-numitei „hartă a oportunităților” (Chancenkarte). Acest program se adresează în mod special persoanelor din grupurile dezavantajate social și ar trebui să le ajute să se integreze pe piața muncii. Datorită acestui program, persoanele care, datorită statutului lor social, au mai puțin acces la locuri de muncă, vor avea șanse mai mari de a găsi un loc de muncă.

Cine are șanse reale să-și găsească un loc de muncă în Germania?
Toate aceste schimbări și reforme nu pot decât să mulțumească specialiștilor din alte țări care au visat întotdeauna să obțină un loc de muncă bine plătit în Europa. Dacă mai devreme era foarte greu să obții un loc de muncă într-o companie germană de prestigiu, acum, în lumina situației economice schimbate, aproape orice profesionist are șanse foarte reale de a obține un post.

Există acum o cerere deosebită pentru medici, constructori, ingineri, programatori, precum și șoferi, operatori de echipamente speciale, finisoare, instalatori. Pentru unele posturi vacante, cunoașterea limbii engleze este suficientă, dar totuși, cei care vorbesc germană au mult mai multe opțiuni și oportunități.

Dacă începi să înveți limba germană în grupurile noastre online chiar acum, poți stăpâni limba vorbită la nivelul A2-B1 în câteva luni și nu este nevoie de mai mult de la un lucrător străin. Chiar în acest moment, germanii care se mișcă încet vor rezolva cu siguranță toate formalitățile birocratice și vor da undă verde migranților de muncă.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *