Sponsori e4De – Romanii din Germania
Ro 

i4Job


Dupa ce site-ul nostru a ajuns deja la un numar ce depaseste 80.000 de vizitatori unici lunar numarul sponsorlilor a crescut si el. Ina cest moment am fost sprijiniti de cinci firme de transport persoane si colete din Germania si Austria si de Bistro Rezident din Frankfurt. Drept multumire am decis sa le acordam un spatiu special pe site-ul nostru si sa va facem cunostinta cu ei. Adresa restaurantului romanesc o gasiti in partea de sus a site-ului nostru, iar despre Corneliu puteti citi pe pagina sa de prezentare. Iata mai jos numerele de telefon a celorlalti patru parteneri e4De.

Firme de transport persoane si colete in Germnania

Marius Bostan vine tocmai de la Londra pentru a prelua persoane si colete ce vor sa ajunga acasa, la preturi mici, il pot cauta romanii din Nurnberg, Frankfurt si Wiesbaden. Daca mergi la Brasov este partenerul tau ideal, plecarile se fac vinerea din Brasov si duminica din Londra. Vom reveni cu detalii intr-un alt articol special.

Transport-persoane-colete-UK

Transportatorii se gandesc mereu la modalitati noi de a face drumul din Germnaia pana in Romania cat mai confortabil, iata ca unul dintre ei s-a gandit sa ofere o masa calda celor ce calatoresc cu masinile firmei. Probabil ca deja stiti despre cine este vorba, Job Transport este sponsorul nostru care va aduce acasa in siguranta si va ofera in Ungaria, la mijlocul drumului o masa calda.

Job Transport Persoane SRL

2GO – Travel se gandeste ca nu ti-ar strica un weekend la munte, nu-i asa? Pe langa premiile acordate saptamanal celor ce calatoresc intre Danemarca si Romania, dar evident cu trecere prin Austria si Germania, 2Go Travel ofera lunar marele premiu, un weekend la o pensiune din nordul Moldovei, pe cheltuiala firmei! Iar coletele nu au fost niciodata mai ieftin de transportat – doar 1 euro/kilogram!

2Go - Travel

La final dar nu cel din urma este Petrisor Transport, care vine si el din Belgia la fel ca si colegul Marius Bostan, care pleaca in fiecare joi din Romania si in fiecare weekend din Belgia. Deci am putea spune ca aveti cu ce calatori in siguranta si confort oricand, intre Londra, Bruxelles, Viena, nordul Germaniei si Romania! Va dorim drum bun si nu uitati ca la Frankfurt sunteti cu totii invitati la Bistro Rezident!

TransportCar.Ro – transport de persoane si colete intre Austria – Germania – Romania, numere de telefon 0744175995 si +32489122290. In Romania va puteti deplasa in judetele: Galati, Braila, Vrancea , Bacau, Brasov, Sibiu, Hunedoara si Arad. Mai multe detalii pe pagina de facebook sau in grupurile romanilor din Germania.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *