Stiri din Germnaia
Ro 

i4Job


Am primit o scrisoare pe care o publicam, dar amintim de la inceput ca nu stim cum stau in realitate lucrurile. Poate le descurca unul din avocatii romani din Germnania, caci si asa avem destui, care ar putea da o mana de ajutor. Iata scrisoare: Vreau sa stie toata lumea ce se intampla la firma Gausepohl. Am cerut sa vorbesc cu directorul cel mare la telefon, si un amarat de angajat care stie ca vorbeasca 3 limbi straine (romana, germana, engleza) si-a permis sa se dea drept seful. Am inteles ca acest angajat are niste interese personale si de aceea el cauta sa desparta familii, se foloseste de persoanele singure pentru a le manipula salariile. Unul dintre acestia este si sotul meu, Tanase Florin. A inceput munca la aceasta firma din 28 octombrie si pana la ora actuala el nu a luat decat 1100 euro per total.

Din cauza acestui angajat am fost nevoita sa-l dau pe sotul meu disparut, nemaiputand vorbi cu el la telefon timp de 2 luni, numai prin intermediul politiei din Dissen. Acest angajat l-a sfatuit pe sotul meu sa rupa orice legatura cu familia si in momentul cand va avea bani suficienti adunati sa intenteze divort. Numai ca acest tip nu stie ca sotul meu a lasat in tara foarte multe datorii si daca nu va achita o parte din ele va ajunge in inchisoare. Pentru faptul ca stie sa vorbeasca romaneste, are acces la statele de plata ale angajatilor, vorbeste in numele acestora, dar nu pentru interesul lor, mai mult pentru interesul lui propriu.
Nu stiu cum isi permite sa se bage in familia mea, sa-mi distruga familia. Si intr-un fel sau altul sa-l determine pe sotul meu sa-mi spuna la telefon fata de el ca vrea divortul. Cei care doresc sa se angajeze la aceasta firma trebuie sa stie cine este adevaratul tepar. Li se promit foarte multe, si de fapt ei nu primesc mai nimic. La aceasta firma nu este decat pierdere de timp si munca in zadar.

Cine il cunoaste pe adevaratul patron si are un numar de telefon de-al dumnealui, il rog sa mi-l dea si mie si sa-mi spuna cum o cheama pe persoana. Cine stie cui apartine acum aceasta firma sa imi spuna in lux de amanunte.
O persoana singura, care nu isi mai da nimeni interesul de ea (familie, prieteni, stiu si eu?), fiind intr-o tara straina, este foarte usor de manipulat, mai ales daca acea persoana este credula si usor influentabila. Sunt sigura ca persoana despre care vorbesc in momentul cand va citi acest mesaj stie despre cine este vorba si eu il rog foarte insistent sa-si vada de familia lui, iar pe a mea sa o lase in pace. Sa-si tina sfaturile pentru el si sa-si caute alte victime ca sotul meu, deocamdata, apartine unei familii si eu sunt in stare de orice pentru el fiind tatal copilului meu.

Barou-avocati-Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *