Transport de persoane rapid si comod
Ro 

i4Job


Cat este de greu in ziua de azi sa gasesti o firma de transport care sa te duca din Germania pana in Romania? Noi venim cu o solutie simpla, nu trebuie decat sa apesi pe cuvantul Transport si ai lista firmelor care te duce acasa. In plus vrem sa implementam un sistem automat de listare al transportatorilor care te duc din orasul x din Germania sau Austria in orasul y din Romania. Alegi tara de plecare, sa zicem Germania, din lista de orase alegi Stuttgart iar la destinatie alegi sa zicem Galati. Se vor lista doar firmele care merg din Stuttgart la Galati. Pare simplu nu-i asa?

Transport de persoane rapid si comod

Site-ul e4De a incercat inca de la inceput sa va ajute sa rezolvati anumite probleme, una dintre ele este transportul de persoane si colete din Germania in Romania si retur. In acest moment avem cinci firme si persoane fizice cu care colaboram. Toate au licenta de transport, deci puteti calatori in siguranta cu ei. Petrișor Transport si Corneliu te pot aduce din Germania in Romania sau iti pot lua sau aduce un pachet in deplina siguranta si la preturi excelente. Nu trebuie sa-l scapam din vedere nici pe Marius, care vine din Belgia si trece prin Germania si Austria pentru a transporta persoane si colete in Romania.

In cel mai scurt timp vrem sa avem lista completa cu orasele de destinatie din Romania si pe cele de plecare din Germania si Austria pentru a putea implementa acest sistem automat de rezervari online. Daca totul va merge bine, va urma pasul doi, acela de a selecta direct ziua plecarii, pentru a va usura si mai mult alegerea.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *