Caut transport ca sa ajung in Romania
Ro 

i4Job


Incetisor ne indreptam catre un final bun zic eu, in ceea ce priveste transportul de persoane si colete din Germania si Austria. In primul ran in curand vom avea pe site posibilitatea de a face rezervari online pentru transport persoane si colete intr-o maniera foarte simpla: vom alege tara de plecare, orasu din Uniunea Europeana unde ne aflam si orasul din Romania unde vrem sa ajungem. Automat ne va apare o lista cu transportatorii disponibili, urmanc ca noi s aluam legatura cu ei si sa facem o rezervare. Mai simplu de atat nu se poate!

Caut transport ca sa ajung in Romania

Transport GermaniaSa presupunem ca esti din unul din aceste orase si vrei sa trimiti un pachet sau sa calatoresti pana acasa. Iata lista oraselor de unde te poti imbarca: Luxemburg, Germania : Trier, Konz, Saarbrücken, Dortmund, Essen, Duisburg, Düsseldorf, Ķöln, Bonn, Frankfurt, Würzburg, Freiburg, Konstanz, Stuttgart, Ulm, München, Ingolstadt, Regensburg, Nürnberg, Passau, Berlin. (Plus inprejurimi).

Austria:Linz, Graz, St.Pölten, Wien.

România :Arad, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Deva, Târgu Mureș, Hunedoara, Sibiu, Alba Iulia, Mediaș, Craiova, Pitești, Ploiești, București, Slobozia, Brăila Galați Bârlad, Focșani, Bacău, Iași, Botoșani, Suceava, Brașov, Drobeta-Turnu Severin , Caransebeș, Lugoj.

Daca ai nevoie de un mijloc de transport pentru tine sau vrei sa trimiti un colet, alege o forma pentru care noi garantam ca te poate ajuta in conditii optime. Portalul nostru recomanda cu caldura partenerii sai. Unul dintre ei este Corneliu ce poate fi contactat telefonic la numerele de telefon: 0040734171817 – 004979419849732 sau 00491732448933 sau pe site-ul nostru aici.

Locuri de munca
Locuri de munca


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *