Unde ne gasim in 2014
Ro 

i4Job


Am analizat astazi cum sta site-ul romanilor din Germania fata de sfarsitul anului trecut, ei bine avem vesti bune, ca sa fim modesti. Daca veti studuia si voi situatia publicata in data de 8 martie 2013, veti descoperi o crestere spectaculoasa a pozitionarilor in cautarile romanilor ce sunt sau vor sa ajunga in Germania.

Sa lua ca exemplu situatia orasului Stuttgart, ajuns la un trafic de peste 40 de mii de romani lunar. Evident ca numarul lor va creste, avand in vedere ca am trecut prin sarbatorile de iarna, cand lumea sta la masa cu familia si preietenii, nu pe internet.

Transport Germania Romania

Pentru cei ce efectueaza transport de persoane si colete pe ruta Nurnberg, Frankfurt, Koln, Dortmund, Hannover, Hamburg, Flensburg – Bucuresti [ sau alte orase din Romania] punem la dispozitie pentru doar 10 euro lunar reclame atat pe site cat si pe paginile noastre de FaceBook, beneficiile fiind evidente. Va safatuim ca inainte sa luati o decizie sa incercati sa cautati pe internet: romanii din .. alegeti dumneavoastra orasul, apoi vedeti pe ce pozitie veti gasi portalul e4De.

Nu aveti un site personal? Ei bine puteti alege pentru doar 3 euro pe luna unul gazduit de portalul nostru, asa cum au facut romanii din Munchen, va alegeti singuri numele si evident continutul, dar veti primi si ajutor din partea noastra, atat la promovare dar si la scrierea de articole [Gratuit].

In speranta ca ati inteles beneficiile reclamei pe portalul nostru, asteptam sa ne contactati printr-un mesaj in formularul de mai jos, unde singura conditie este sa postati o adresa de email valida si pe care o cititi permanent. Mult succes si bafta in 2014!

Mica publicitate -Dortmund
Mica publicitate -Dortmund


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *